Hur man väljer en tandläkare thats rätt för dig

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-12-17
Dina tänder är en av dina mest värdefulla tillgångar. De är vad du kan uppleva en god måltid , eller öppna svårt att öppna förpackningar . Du vill anförtro dina tänder till någon som du känner dig bekväm , ja, men också någon som gör jobbet rätt , första gången . När hitta rätt tandläkare , kan du träffa flera och låt dem i munnen , men när du hittar en som fungerar för dig , blir du glad att du tog tid att hitta någon som du ser fram emot att gå till och som har arbete .

Du behöver :
Telefonkatalog (numera känt som Internet ).
Telefon.
Tandvårdsförsäkringen ( föredra ) .
Transport .


1 .
Bestäm dina behov och budget .
2 .
Undersök dina val . Prata med vänner och familj i området om deras tandläkare , och göra lite efterforskningar på nätet . Du kan hitta recensioner på olika hemsidor på internet.
3 .
ställa frågor. Tänk på vad är viktigt för dig ( schemaläggning , pris , läge ) och ge receptionist ett samtal . Hennes uppgift är att svara på alla frågor du kan ha , så bli inte blyg . Tandläkaren /patient är en intim ett och receptionisten borde förstå detta . Om hon inte gör det kan detta inte vara tandläkarens för dig .
4 .
Boka en tid ! Om du gillar mer än en potentiell tandläkare , välj den tid som är bäst för dig och se vem som har plats öppen i deras schema . När du kommer till din första tid , får du verkligen en känsla för miljön , vilket återspeglar på innehavaren . Också överväga att helt enkelt besöka en tandläkarpraktik i förväg . Du kan även överväga att berätta receptionisten att du är en potentiell kund och att du vill träffa tandläkaren .
5 .
Tandläkare har dentala assistenter som brukar se dig först . Tandläkarna Valet av hyra reflekterar över honom /henne . Om du inte känner dig bekväm med en tandsköterska , är det skäl nog att inte fortsätta att välja en tandläkare .
6 .
Om din utnämning går bra , grattis ! Om din tandläkare känns obehagligt av någon anledning är det förmodligen mer bekvämt att sjunka göra en 2: a möte , än att försöka förklara det för tandläkaren . Gör bara ditt nästa möte med en annan tandläkare i området , och inte må dåligt över det .

tips och varningar


 • Du behöver inte skyldig din tandläkare din affärer . Lojalitet är beundransvärd , men om du inte är nöjd med en tjänst , är det aldrig din skyldighet att fortsätta använda den.
 • Schemalägg ett rengöring och check -up innan några större tandvård utfört arbete. Du kommer förmodligen få röntgenbilder , och hur tandläkare och tandskötare prata med dig om din mun kan göra dig obekväm , speciellt eftersom dessa personer som du inte ens vet . Varje kontor är olika och du kan ha en mycket trevlig tid med människorna i ett kontor , och inte klicken med människor i ett annat kontor . Känn dig helt fri att "shop around " .
 • Se till att du borstar och tandtråd innan du går till tandläkaren, och inte äta något efter att du borste. Detta är bara artig till tandläkaren och tandsköterska .


 • Previous:nothing Next:olika typer av tandköttsproblem

  Relaterade artiklar


 • historia elektronisk tandborste
 • hur att bleka tänderna naturligt
 • Hur du tar hand om dina tänder
 • om Dental Labs
 • kräfta öm rättsmedel
 • fakta om avancerad Periodontala sjukdom
 • hur man vet när du behöver en rotfyllning
 • hur man ska äta när man har tandställning
 • Hur hängslen arbete på tänderna ?
 • cigarettrökning effekter på tänder
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com