antibiotika för tandköttsproblem

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-12-01
Det uppskattas att ca 80% av amerikanerna har någon form av tuggummi sjukdom också enligt tandlossning . Gum Sjukdomen har ett brett utbud av svårighetsgrad från lätt inflammation i tandköttet till mer avancerade progression påverka den underliggande benvävnaden . Om den lämnas obehandlad kan tandköttssjukdomar infektioner utvecklas till mer allvarliga infektioner förstör tänder , ben , tandkött och bindväv . För allvarliga infektioner, antibiotika som vanligen används för att behandla sjukdomar i tandköttet

Du behöver : .
väteperoxid.
Munnen tvätta.
Bakpulver .

antibiotika

Antibiotika används enskilt eller i kombination med parodontal kirurgi . Användning av topikala former av antibiotika ersätter peroral administrering av tandläkare . Tandläkare har noterat användning av antibiotika för tandlossning är mer effektivt än enbart kirurgi . Parodontala kirurger använder antibiotika för att förhindra infektion efter operation , men det finns en växande oro för överdriven användning av antibiotika hos patienter . Långvarig användning av antibiotika är associerad med ökad chanser motstånd , vilket gör det svårt att behandla framtida bakterieinfektioner.

Tetracyklin

Tetracyklin är ett brett spektrum , potent antibiotikum . Tetracyklin är den primära antibiotikum som används av tandläkare för att begränsa risken för bakteriell infektion efter operation . Inte bara förstör tetracyklin bakterier , men det bidrar också begränsa inflammation och hämmar collegenase , det enzym som ansvarar för bindväv uppdelning . En standard dos tetracyklin är en 10-dagars cykel , men aktuella tillämpningar har blivit mer populärt med tandläkare .

makrolider och Kinoloner

Makrolider är ett alternativ till tetracyklin för inflammation . Den fungerar också mot bakterieinfektioner hämmar tillväxten . Kinoloner är viktiga för elimineringen av A. actinomycetemcomitans infektioner . Metronidazol används tillsammans med penicillin eller tetracyklin för att behandla allvarlig och kronisk tandlossning.

Elyzol

Elyzol är en aktuell antibiotika levereras som en remsa eller gel appliceras direkt på tandköttet . Den innehåller metronidazol som är effektivt mot parasiter och bakterier .

PerioChip

PerioChip är ett litet chip placeras i tandköttsfickan som långsamt släpper klorhexidin , som är en antiseptisk .

Arestin

Arestin är ett läkemedel består av små kapslar som placeras i tandköttet fickor . Forskning har visat att detta antibiotikum bäst används för att minska djupet i tandköttet fickor i stället för underhåll efter parodontal kirurgi .

Actisite

Actisite liknar tandtråd förutom att det har tetracyklinhydroklorid som finns på dess snöre . Den används på ett liknande sätt , gnugga det mellan tand och tandkött . Detta var en av de första antibiotika som används inom parodontal underhåll .

Previous:nothing Next:orsakerna till en tandvärk

Relaterade artiklar


 • eldfasta parodontit
 • hur man får en rabatterad tandvård rengöring när man inte har tandvårdsförsäkringen
 • hur man får vitare tänder gratis och naturligt
 • hur man får ljusare , vitare tänder
 • vad är orsakerna till svullet tandkött ?
 • hur man gör en stor tandborste
 • vad är en rotfyllning fyllning ?
 • hur man väljer en kvalificerad kosmetisk tandläkare
 • hur man gör en tandvärk försvinna
 • tandvård kall laserbehandling
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com