hur du väljer en ortodontist för dina barn

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-12-05
En dag ditt barn har en tandlös flin och nästa dag barnet ser mer ut som en bäver än ett barn ! Ingen panik! Det kan fästas enkelt med tandreglering arbete . Men var man kan hitta en ortodontist och hur man väljer den rätta kan vara lite mer av en utmaning .

Jag har tvillingar och de båda har stora utstående framtänder . Vi har inte lagt hängslen på sina tänder ännu men det här var vår väg till att välja rätt ortodontist för dem
1 .
Har din tandläkare rekommenderar sina bästa ortodontist . Vi ville inte be vår tandläkare för en ortodontist , berättade han att vi bör samråda . Mina barn är åtta år som verkade lite ung för detta förslag , men vi gjorde ett möte med sitt val .
2 .
Fråga dina vänner , vänner till dina barn , företag intresseföretag , be någon om de vet en bra pediatrisk ortodontist . Många föräldrar till barn i samma ålder eller nära dina barns ålder kommer sannolikt att ställas inför samma dilemma att hitta rätt ortodontist . De kan ha hittat en redan och som kommer att göra din sökning mycket lättare .
3 .
gå online och leta för manskap för tandläkare i ditt område . I kapitlet om resurser , har jag lagt in länkar till två sajter som är mycket bra för detta . En är cutely heter " 1-800- Tandläkare " ! Du kan också hitta namnen på andra ortodontister i ditt område om du inte redan har hittat några du vill.
4 .
Kontrollera för att se vilka ortodontister , från listan över rekommendationer , ta din tandvårdsförsäkringen , om du har det . Detta är ett viktigt steg. Ortodontister är extremt dyra .
5 .
Gör ett inledande samråd med minst två ortodontister . De flesta kommer att ge denna utnämning gratis . Om du får mycket olika åsikter från de två du besöker , gå till en tredje . Vi gjorde detta och den tredje är den som vi gillade .
6 .
få uppskattningar av kostnaderna för hängslen och /eller förskottsbetalning. En uppskattning vi fick från en ortodontist , som inte deltar i vår försäkring plan , var $ 4. 000 bara för en hållare och $ 10. 000 för hängslen när pojkarna skulle bli runt 12 . En annan uppskattning kom från en ortodontist under vår försäkring . Det ena var ungefär $ 800 och endast hängslen vid ett senare tillfälle . Priserna varierar från region till region och stat till stat . De varierar också om ortodontist tar försäkringen eller inte . Handla som du gör för några stora inköp och välj försiktigt.
7 .
Tänk personlighet , plats , plats och stämning på kontoret . Du kommer att tillbringa mycket tid med denna person och i hans /hennes kontor . Om du eller dina barn inte känns bra , ska du inte välja den. Det finns så många ortodontister och de alla vill ditt företag . Ett barn en kommer att ha ett kontor är anpassade till barn med funktioner som videospel eller tävlingar i väntrummet , DVD i taket medan barnet är i stolen , och den populära goody bag eller pris i slutet av besöket.

När du har fattat beslutet om vem och vart man vänder , kommer du att känna sig lättad . Vi valde en ortodontist som tar vår försäkring och som berättade att det inte var nödvändigt att sätta hängslen på en åtta år gammal . Vi kommer att återkomma till frågan varje år.

tips och varningar


 • Välj en ortodontist i ett område nära dig . Du kommer att åka dit ofta och under flera år så att du inte vill ha att resa för långt.


 • Previous:nothing Next:hur man använder en waterpick att bibehålla friska tänder och tandkött

  Relaterade artiklar


 • om protes implantat
 • hur man torkar borsta tänderna
 • om antibiotika för tandköttsproblem
 • Vad kostar det för vuxna tandställning?
 • att bota dålig andedräkt ( dålig andedräkt )
 • hur man får ren friska tänder
 • hur man hittar billiga tandproteser
 • hur man rengör tänderna vasaller
 • endodontist verktyg
 • tandsköterska utbildning
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com