hur man använder holistisk behandling för sjukdomar i tandköttet

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-12-07
Holistisk parodontal behandling eller holistisk behandling av sjukdomar i tandköttet : med hjälp av daglig egenvård och naturlig , huskurer för tandköttsproblem . Parodontit eller tuggummi sjukdomen orsakas av bakterier . Du har normalt kolonier av bakterier i munnen . Dessa livnär sig på socker och matrester och skapa plack . Om plack inte tas bort genom daglig tandborstning och tandtråd , kan det hårdna till tandsten . Om detta händer under tandköttskanten , kan bakterien bilda fickor eller kolonier och leda till sjukdomar i tandköttet . Röda, svullna , inflammerade eller blödande tandkött är symtom som sjukdomen har utvecklats till den punkt som behöver professionell tandvård . Om du inte behandlar sjukdomar i tandköttet, kan du förlora dina tänder eller försvaga de stödjande strukturer runt tänderna . Du kan göra en hel del hemma med hjälp av holistisk behandling för sjukdomar i tandköttet för att både förebygga och behandla villkor
1 .
alltid se en tandläkare om du tror att du har tandköttsinflammation eller tandlossning . Han eller hon kan diagnostisera det ordentligt och ge råd om en behandling . Om du vet att du redan har tandköttsproblem , följ dessa steg för holistisk parodontal behandling .
2 .
daglig tandborstning är ett måste . Du har förmodligen redan borsta tänderna , men det finns två produkter som är tänkt att hjälpa till med parodontala och tandköttsproblem problem . Först, investera i en elektrisk tandborste med en roterande eller oscillerande huvud . Dessa är under $ 10 på de flesta apotek och rengör tandköttet bättre än manuella tandborstar .
3 .
Tea tree olja är en kraftfull antibakteriell olja som utvinns ur tea tree i Australien . Använd aldrig olja tea tree direkt i munnen . Istället , hitta en te tandkräm tree-olja . Du hittar dem på apotek och hälsokostbutiker i landet . Tea tree olja forskning visar att den kan förbättra sjukdomar i tandköttet och ge holistisk parodontal behandling .
4 .
tandtråd dagligen . Det finns nya prylar som hjälper dig att tandtråd mellan bakre tänderna . Den ena är en tandborste som handtag med en plast bilaga i slutet anläggningen en bit floss . Fråga din tandhygienist för att visa dig hur du tandtråd om du inte är säker .
5 .
Använd en mun tvätt som innehåller väteperoxid . Många studier tyder på att väteperoxid kan vara ett effektivt holistisk parodontal behandling . Följ paketet riktningar. Använd aldrig väteperoxid direkt i munnen .
6 .
Vissa vitaminer och kosttillskott hjälpa till att bygga ditt immunförsvar som bekämpar bakterier . C-vitamin tabletter dagligen kan hjälpa . En bra multivitamin ser till att du inte har någon vitaminbrist . Probiotiska kosttillskott ge så kallade " goda "bakterier i kroppen , vilket också kan öka motståndskraften . Äta yoghurt gör samma sak .
7 .
Vidta åtgärder för att ta hand om din egen tandhälsa använder holistiska lösningar . Ett uns av förebyggande är värt ett kilo bota , och kan förebygga karies , smärttillstånd tandköttet samt utgifter som hänger ihop med flera tandläkare besök .

tips och varningar


 • ALDRIG använda tea tree-olja eller väteperoxid direkt i munnen . Använd endast dentala produkter som innehåller dessa ämnen .
 • Se din tandläkare om smärtan kvarstår eller om du har pågående parodontal frågor .
 • Detta råd bör aldrig ta över platsen för rådgivning från en kvalificerad tandläkare .
 • Holistic tandvård kan ge mer holistiska lösningar för parodontal och tandköttsproblem.
 • plötslig smärta är ett tecken på något fel . Var noga med att se din tandläkare omedelbart .


 • Previous:nothing Next:göra tandborste saniterare arbete ?

  Relaterade artiklar


 • vad är orsakerna till tandvärk ?
 • Vilka vitaminer är bra för tandköttet ?
 • vad är bäst sonic tandborstar ?
 • hur man ska behandla inflammerat tandkött
 • hur man räta barns tänder med nya Invisalign tonåring tydliga hängslen
 • hur man gör en naturlig tandblekning pulver
 • hur man ska hålla tandborstar sanitära
 • Vilka är problemen efter visdom tänder tagits bort ?
 • hur man vitare tänder och lysa upp ditt leende
 • hur du ökar vithet i tänderna
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com