hur man bleka tänderna med produkter i hemmet

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-12-11
Den vitare ljusare leende som vi alla söker behöver inte kosta en arm och ben . I själva verket finns det några mycket enkla hemma metoder som kostar mycket lite och kan leverera enastående resultat

Du behöver : .
Väteperoxid
Whitening tandkräm.
Citronsaft.
Salt.
Bakpulver .


1 .
Tandblekning har blivit på modet under det senaste årtiondet med tillkomsten av tandblekning tandkräm , vita remsor , blekning hemma brickor , köpcentrum kiosker erbjuder blekning , kosmetisk tandvård och mycket mer ! Efter att ha vitare tänder är inte ett nytt begär , men blir allt mer tillgängliga för alla människor så det har blivit en strävan av många . De som inte har råd med i-kontoret behandlingar utväg ofta dyra apotek behandlingar och jippon för att uppnå en vitare leende .

En vitare leende kan uppnås med några mycket enkla steg och till minimal kostnad. Först och främst är det viktigt att förstå den verkliga orsaken till gula tänder . Tänder varierar i färg beroende på var du växte upp till en viss grad . De av oss som fick fluorbehandling eller bodde i områden som la fluor i dricksvatten har mer berikade tänder med mineral fluor och kan därför naturligt att uppnå en vitare leende . Vissa människor kan inte och detta beror på att de inte fick så mycket fluor så det finns några " öppenhet " i sina tänder och därmed kommer de att ha en aning gulare tänder i utseende . Naturligtvis kaffe , tobak , vin , te och övrig kost och miljöfaktorer fläckar på tänderna . Vissa fläckar kan tas bort medan andra , t. ex. de som orsakas av barnsjukdomar , kan inte .
2 .
Du bör alltid borsta med fluortandkräm som också erbjuder vitare fördelar . En som lovar " tre nyanser vitare i ett rör är Arm Hammer . Inte överraskande de började i bakpulver industrin , en stor tand blekmedel . Denna tandkräm fungerar !

Förutom att borsta åtminstone två gånger om dagen med en fluor och tandblekning klistra , bör du också förstärka dina tänder om du avser att använda en del av den hårdare metoder för blekning . Ett sätt att göra detta är genom att använda lagen munvatten som är ett fluor skölj som kommer att leverera mineralämnen i svaga områden och därigenom stärka dessa områden och förhindra förfall och håligheter .

en säker eld vitare metod , vilket är samma metod som används av tandläkare bara på en annan styrka är med väteperoxid . I vissa länder kan du få starkare väteperoxid men i USA och Västeuropa kan du bara köpa 3% väteperoxid . Det är mycket billig och finns på apoteket men i Europa måste du be apoteket om det eftersom de ofta har det bakom disken .

Väteperoxid " oxiderar " fläckar vilket gör tänderna vitare . Den fungerar också som en debriding agent och kan användas för halsont som en gurgla . Skölj med detta efter varje tandborstning och du kommer se en kumulativ effekt som tänderna kommer successivt att få vitare . En annan fördel är , som nämnts , det är en debriding agent . Detta betyder helt enkelt att det kan ta bort plack byggs upp .
3 .
För mer allvarliga fall och snabba lösningar du kan använda valfritt antal huskurer från att tugga rå bladspenat att borsta med torkade apelsinskal . Mina favoriter är dock , salt , bakpulver och citronsaft . Bakpulver är ett säkert alternativ och inte som slipmedel och kan användas med mer frekvens . Lägg bara till lite vatten ( eller citronsaft om du vill ha en snabbare fix ) och borsta tänderna med pastan . Ju mer nötande metod som jag använder ofta är att borsta en eller två gånger i veckan med salt och citronsaft . Du kan använda antingen ensam eller båda tillsammans . Dessa är mycket slitande metoder och de tar fläckarna bort men göra det genom att strippa emalj vilket gör det mycket viktigt för dig att använda lag eller fluor mun skölj att se till att svaga områden är berikade .

När du uppnår önskat resultat kan du fortsätta att använda en blekning tandkräm , lagen Munvatten och väteperoxid dagligen och en eller två gånger i månaden kanske du vill röra upp med några av de mer slitande metoder .

tips och varningar


 • Överdriv inte , du vill ha ett vitare leende , inte tandlös !
 • Var försiktig så att inte band dina tänder och se till att du inte har några svaga punkter eller hålrum innan du använder hårdare blekning metoder .


 • Previous:nothing Next:hur du tar bort en tand

  Relaterade artiklar


 • Hur skyddar emalj tänder ?
 • vad som orsakar en kräfta öm ?
 • Hur man använder en tungskrapa säkert
 • hur man ska behandla tuggummi sår från tandproteser
 • hur man rengör och sterilisera dental
 • typer av hängslen för vuxna
 • hur man hittar ett barns tandläkare
 • hur man läka en ihållande infektion rotfyllning
 • hur man ska behandla kronisk parodontit
 • hur man kan lugna tandvärk
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com