hur man förebygger sjukdomar i tandköttet ( gingivit ) och bibehålla optimal tandhälsa

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-12-08
Denna enkla dagligen kommer att bibehålla friska tänder och tandkött och förhindra uppkomsten ( eller upprepas ) av tandköttsproblem , ett allvarligt hälsoproblem . Använda min förfaranden kommer att döda bakterier i hela munnen både över och under tandköttskanten . Du kan använda min tandläkare rutin för att främja tandhälsan hos hela din familj , förebygga onödiga tandvård besök . Dessa par steg när de utförs dagligen kommer att förhindra plack och tandsten , tandköttsproblem, och förebygga tandköttsinflammation risker för hjärtinfarkt . Mousserande färsk tänder och tandkött är också bra

Du behöver : .
tandborste ( helst )
Anti-plack tandläkare skölj (tillval ).
Väteperoxid.
Bakpulver.
Tandkräm.
Floss.
Munvatten .


1 .
Skölj munnen i 30 sekunder med anti-plack dentala skölj . Jag brukar detta samtidigt som jag tvättar mitt ansikte eller rakning-Jag gissar att det är längre än 30 sekunder men poängen är att göra det bekvämt
2
i en liten kopp ( jag . Använd en liten disponibel som jag chuck varje vecka eller så ) häll en liten mängd , ungefär en tesked av peroxid . Doppa din tandborste i koppen så det är blött med peroxid . I en annan kopp jag har några uns av bikarbonat som jag nu doppar min tandborste till , beläggning den.
3 .
Borsta alla ytor på tänderna , minns tillbaka på den bakre kindtänderna , baksidan av framtänderna , och glöm inte att borsta tungan . Borsta minst två minuter .
4 .
Swish kvar peroxid i munnen och utvisa . Nu är din mun är redo för en bra användning av tandtråd . Tandtråd mellan tänderna med en upp och ner rörelse , fram till och under tandköttet om möjligt . Jag använder ovaxad vävda tandtråd , men någon typ kommer att göra .
5 .
Skölj häftigt med munvatten och sedan i vatten , om så önskas . Detta avslutar din dagliga tandhälsa rutin !

tips och varningar


 • Många människor har broverk, som jag gör . Jag använder en typ av tandtråd avsett för broar-den har en stel slut på tråden med och en skum rengöring område . Floss i och runt varje skreva i din bro
 • Skaffa en professionell rengöring minst 2 eller 3 gånger per år-. eventuella byggt upp tandsten kan inte tas bort av dig .
 • elektriska tandborstar är bra för detta förfarande-min Oral-B Vitality fungerar perfekt
 • Borstning detta sätt , eller på vanligt sätt , 2 eller till 3 gånger per dag är bättre men inte . nödvändigt . En tandläkare sa att det tar minst 24 timmar för alla skadliga bakterier att bildas i munnen . Jag borstar på detta sätt en gång varje morgon och mitt tandkött är i rosa !


 • Previous:nothing Next:hur man vitare tänder

  Relaterade artiklar


 • tandvård handverktyg
 • hur man känner igen tecken på tandlossning
 • hur att bleka och rengöra tänderna naturligt
 • hur du bleka dina tänder naturligt
 • Hur man avgör om du bör köpa tandvårdsförsäkringen
 • hur man räta barns tänder med nya Invisalign tonåring tydliga hängslen
 • hur har renare och vitare tänder och andedräkt
 • Hur fungerar en Waterpik arbete ?
 • hur man kan förebygga tandlossning
 • fördelar och nackdelar med tandimplantat
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com