tandvärk behandlingar

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-12-13
Tandvärk kan vara brutal . När en tand är dunkande i smärta , är det svårt att koncentrera sig på något annat . Det är också ofta svårt att få till tandläkaren för omedelbar hjälp . Men du behöver inte lida medan du väntar på din tandläkartid . Du kan använda ett antal hem eller lätt att få tandvärk behandlingar för att dämpa smärtan

Vitlök

Använda vitlök för att behandla tandvärk är ett smakligt sätt att få lite lindring. De som lider av tandvärk smärta kan försöka tugga en skalad vitlöksklyfta varje morgon och att placera en ny direkt på det drabbade tanden . Lägg lite av bergsalt till klyfta som kommer att täcka de smärtsamma tanden . Denna metod sägs att minska smärta och ibland få det att försvinna helt .

Onion

Onion är full av bakteriedödande egenskaper som gör den till den perfekta metoden för att bota tandvärk . I likhet med vitlök metoden kan folk äta en rå lök varje morgon och se till att tugga den ordentligt för att släppa lös sin bakteriedödande egenskaper . En flisa av lök kan placeras över det smärtande tanden och tandköttet område . Tugga en bit rå lök för så få som tre minuter sägs att döda alla bakterier i munnen .

Pepper

Pepper kan blandas med salt eller kryddnejlikor att hjälpa till med tandvärk . Blanda en liten nypa peppar pulver med 1 /4 tsk . salt och gnugga den i och runt det drabbade området. Detta hjälper till att lindra smärtan och gör tanden mindre känsliga. Blanda en liten nypa peppar pulver med kryddnejlika olja och gnugga den på tanden för en annan metod för tandvärk lättnad . Om du råkar vara av peppar , kryddnejlika olja ensam kan också hjälpa till att lindra smärtan.

Lime och vetegräs

Den juice av både en färsk lime och pulveriserade vetegräs arbete för att lindra tandvärk smärta . Båda kan sköljas runt i munnen för munhygien om förmåner som går utöver tandvärk . Lime hjälper till att avvärja tandröta, lossa och blödande tandkött . Vetegräs , som också kan tuggas för en positiv inverkan , suger gifter ur tandköttet för en friskare mun .

Andra

Övriga åtgärder inkluderar bark , krydda och en over- the- counter utvärtes läkemedel . Bay bär bark kan pulvriseras till en pasta , blandat med en skvätt vinäger och appliceras direkt på tanden . Krydda asafetida , vanligt förekommande i indiska rätter , kan pestled , blandat med lite citronsaft och uppvärmd i 30 sekunder i mikron innan den appliceras på tanden . Fukta en bomullstuss i blandningen och placera den på kaviteten . Anbesol , en medicin som säljs som en salva eller gel , har använts i åratal för att lindra tandvärk , mun ömhet från hängslen och bebisar initiala smärtan .

Previous:nothing Next:Tooth & tandköttssjukdomar

Relaterade artiklar


 • Vilka är de behandlingar för en tand abscess ?
 • hur man rengör en sonic tandborste
 • effekterna av crest whitening strips
 • vetenskap : hur är en tandborste gjort
 • hur du bleka dina tänder naturligt
 • låg inkomst tandvård ekonomisk hjälp
 • hur man väljer munvatten
 • Hur man avgör om du bör köpa tandvårdsförsäkringen
 • hem rättsmedel för dålig andedräkt
 • låg profil nattvakter
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com