Fördelarna med laser tandblekning

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-01-05
Med någon form av kamera som är monterad i nästan varje stycke teknik i dag, är en perfekt leende viktigare än någonsin . På grund av detta har tänder blekning produkter vunnit mycket popularitet . Det finns många sätt att bleka tänderna , laser blekning är ett bra alternativ eftersom det är snabbt , säkert och konsekvent

Betydelse

. Laser tandblekning använder en ljusaktiverat system snarare än en faktisk laser . Under de senaste åren har denna praxis blev populär , och ett antal tandläkare har följt efter och har licens för att erbjuda detta system . BriteSmile och Zoom ! är två av de mest kända laser blekning spa . Laser blekning är en ganska enkel , smärtfri process som många kommer att hitta plånboksvänliga . Till exempel kostar BriteSmile normalt $ 600 per session, men ofta har specialerbjudanden för $ 399.

Speed

Laser tandblekning kan ta så lite som 45 minuter . På leende salonger som BriteSmile kan en kund behandlas i en timme med resultat som varar cirka två år . Andra metoder , såsom at- home kit eller remsor , kan ta dagar eller veckor , utan någon garanti för en jämn nyans i slutet av den behandling som ingen professionell är inblandad.

Säkerhet

När genomgår någon form av kosmetisk förbättring , kommer säkerheten först. Enligt BriteSmile hemsida , är laser tandblekning säkert för emalj och tandvård . Zoom utlovar en låg känslighet förfarande . Även at- home blekning är enbart av konsumenten , är laser tandblekning utförs av proffs .

Konsekvens

Zoom ! blekning utlovar en åtta skugga förbättring ; BriteSmile skryta med upp till ett 14 skugga förbättring . Resultaten är omedelbara , i motsats till andra metoder . Whitening tandkräm städar bara upp ytliga fläckar . Blekning strips kan ta upp till en månad och får inte leverera en betydande nyans förändring .

Fördelar

Bortsett från att vara snabb, säker och konsekvent , kan laser blekning bidra till att ge ett förtroende uppsving för människor som är osäkra om missfärgning av sina tänder . . Det bästa sättet att hålla tänderna vita efter behandlingen är att investera i bra blekning produkter som tandkräm och touch -up pennor .

Previous:nothing Next:hur man byter batterier i en tofs spinbrush

Relaterade artiklar


 • hur naturligt bleka dina tänder
 • vad är orsakerna till parodontit sjukdom ?
 • Hur uppstår ett överbett ?
 • olika typer av tandköttsproblem
 • hur man gör recept tand tvål
 • hur du förstå om dina mediciner orsakar tandköttsproblem
 • typer av partiella proteser
 • hur man förebygger sjukdomar i tandköttet
 • hur man ansöker om dentala Medicaid
 • hur du bleka dina tänder , hem åtgärda
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com