de bästa sätten att ta hand om tänderna med hängslen

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-01-17
Vård av tänder som har tandställning kräver lite mer omsorg än normalt tandvård . Eftersom hängslen och limmet som används för att fästa dem till tänderna är för en del av tänder , och manövrering runt dem är lite besvärligt , finns några speciella tips som behövs för att ge det ultimata inom tandvården

Du behöver : .
1 tsk hushåll bleach1 kopp vatten .

Skölj

Tandläkare och ortodontister både har vidtagit för att föreslå användning av en mun skölj för sina patienter med hängslen . Förutom att hjälpa fräscha andan , dessa sköljningar hjälp i ytterligare sätt genom att stärka emaljen och förbud mot uppbyggnad av plack . Lagen mun skölj är bara en av flera produkter säljs i Drug Stores eller stormarknader .

Floss och besöka tandläkaren

Alla tandläkare berätta sina patienter att använda tandtråd sina tänder , men tyvärr inte alla av oss i akt så att råd . Det är ännu viktigare för människor som bär hängslen att använda tandtråd tänderna efter varje måltid , eftersom hängslen råd med fler möjligheter för matrester att fastna i munnen , vilket leder till karies .

Dessutom tandläkare och ortodontister rekommenderar att patienter med hängslen oftare rengöringar än patienter utan hängslen . Som med anledningen till den extra vikten av tandtråd , kommer dessa rengöringar förhindra matrester från att hyste från mellan tänderna och hängslen och för att minska risken för karies .

Livsmedel ska undvikas

Undvikande spelar en stor roll att ta hand om dina tänder om du tandställning . Skära ner på sockerhaltiga livsmedel är viktigt , men det finns vissa livsmedel som bör klippas ut helt . Tuggummi , klibbiga eller sega godis och mat som skulle kunna bryta hängslen själva , såsom majskolvar bör hårt pretzels och äpplen , undvikas . Undvika dessa livsmedel kommer hjälpa till att skära ner på dina besök på ortodontist att reparera hängslen när de bryts på grund av att äta sådana livsmedel.

Previous:nothing Next:hur man gör hängslen gå fortare

Relaterade artiklar


 • hur man byter proteser
 • information om olika typer av tandköttsproblem
 • vad är sandblästring för tänderna ?
 • vad som orsakar röda svullet tandkött ?
 • hur man kan lugna tandvärk
 • typer av partiella proteser
 • hur man tar hand om känsliga tänder försiktigt
 • hur man får strålande vita tänder
 • hur man ska behandla ont i tandköttet
 • hur man hittar befrielse från tandvärk
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com