hem rättsmedel för inflammerat tandkött

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-01-28
Om du har inflammerat tandkött , är det dags att prova en av ett antal huskurer . En mild form av inflammerat tandkött , även känd som gingivit , kan ofta avhjälpas utan en dyr och obehaglig besök till tandläkaren. Naturligtvis bör mer allvarliga fall skall behandlas av läkare eller sjuksköterska

Identification

inflammerad tandkött är rött och svullet . De blöder ofta när du borstar och tandtråd . Detta tillstånd kallas också gingivit , och det är första tecknet på tandköttsinflammation . Tandköttsproblem är den främsta anledningen till att vuxna förlorar sina tänder .

Historia

Konventionell visdom skyller plack som källa för tandköttsinflammation. Även plack kan vara en bidragsgivare , konstaterade inflammation i tandköttet är ofta en indikator på hela systemet inflammation , enligt nyare forskning . Behandling av denna inflammation helhetssyn kan vara mer fördelaktigt än att fokusera enbart på en instans av svullnad .

Typer

Omega- 3 oljor göra stor skillnad i munhälsan eftersom de minskar inflammation i hela kroppen . Genom att ta en linfröolja eller fiskolja tillägg , är du sannolikt att se en drastisk förbättring av tillståndet i ditt tandkött i en fråga om två till tre veckor . Du kan också rikta tandkött genom swishing med en ännu blandning av väteperoxid och vatten , beläggning och sedan borsta tandköttet med en pasta gjord av bakpulver och vatten och massera tandköttet med tummen och pekfingret . Äta råa frukter och grönsaker gör också en signifikant skillnad i munhälsan .

Fördelar

Varje hem rättsmedel sparar du pengar och tid som du skulle ha använt på kontoret av din läkare . Huskurer tillåter dig också möjlighet att själv upptäcka ett antal mild , naturlig läkning alternativ till konventionell medicin. Alla åtgärder som anges här finns i affären , och en del bara kostar några ören per gång .

Varning

Om du har provat huskurer som anges ovan för tre till fyra veckor , med bibehållen god tandborstning och tandtråd vanor och ditt tandkött fortfarande är inflammerad och blöder , gå till din tandläkare . På denna punkt har du gjort allt i din makt och du behöver medicinsk hjälp .

Previous:nothing Next:hem rättsmedel för blödning och svullet tandkött

Relaterade artiklar


 • Hur placerar tandläkare hängslen i ?
 • hur har vitare tänder
 • hur man hittar ett barns tandläkare
 • hur man ska behandla tuggummi sår från tandproteser
 • hur vita tänder
 • hur man sköter om en tand när en fyllning faller ut
 • typer av tandproteser
 • mångfalden av sjukdomar som orsakas av sjukdomar i tandköttet
 • hur man fixar en lös tandkrona
 • tandlossning
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com