hur man skall bekämpa dålig andedräkt

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-01-04
Dålig andedräkt eller " dålig andedräkt " kan orsakas av en mängd olika skäl . Människor som har kronisk dålig andedräkt känner sig ofta motvilliga eller skäms för att tala ett nära samarbete med andra . Lyckligtvis finns det otaliga sätt att bli av med dålig andedräkt på ett effektivt sätt . Denna artikel kommer att omfatta de mest effektiva sätten att eliminera dålig andedräkt

Du behöver : .
Munvatten
Väteperoxid.
Floss.
Vitaminer.
Kanel tuggummi.


1 .
förebyggande

Det bästa sättet att handskas med dålig andedräkt är genom att hindra ihop allt . Du kan förhindra dålig andedräkt genom att inte röka , hålla munnen fuktig , undvika mat som innehåller flyktiga oljor ( lök , vitlök ) , upprätthålla en god munhygien , etc. hålla dessa förebyggande åtgärder i åtanke kommer drastiskt minska dina chanser att ha dålig andedräkt.

2 .
Munvatten

använde munvatten kommer att döda bakterier bakterier i munnen som orsakar dålig andedräkt. När det gäller munvatten kan du välja mellan sköljningar som innehåller alkohol och skölj som inte innehåller alkohol . Det rekommenderas att använda ett munvatten som inte innehåller alkohol . Det har sagts att alkohol i munvatten kan orsaka orala problem . Istället anser man väljer en alkoholfri växtbaserade munvatten .
3 .
Väteperoxid

Väteperoxid är en annan stor sak att skölja med som dödar bakterier och eliminera dåliga andetag . Att använda väteperoxid , helt enkelt späd 1 matsked i en kopp vatten och vips inuti munnen i 30 sekunder .
4 .
Floss

Floss är bra för minska och undanröja dålig andedräkt. Mat fastnat mellan tänderna under lång tid kommer att generera en obehaglig lukt i munnen . Tandtråd kommer att bli av med någon mat som har fastnat mellan tänderna .
5 .
Kanel Tuggummi

Färska studier har visat att Kanel effektivt avdödar bakterier som orsakar dålig andedräkt. Prova tugga några bitar av Big Red tuggummi och se om det fungerar i eliminera dina dålig andedräkt.
6 .
Ta dina vitaminer

Dålig andedräkt kan ibland vara resultatet av en vitaminbrist . Det är där vitamintillskott kommer in Prova att ta C-vitamin , vitamin A , vitamin D , B-vitaminer och kosttillskott zink , har alla dessa vitaminer har visat sig vara effektivt för att minska och eliminera dålig andedräkt.
7 .
Se din läkare

Om din dålig andedräkt kvarstår , är det rekommenderat att du konsultera din tandläkare . Dålig andedräkt kan ibland vara ett resultat av många olika muntliga problem som endast din läkare kan diagnostisera .


Previous:nothing Next:tecken och symtom som visdomständerna behöver avlägsnande

Relaterade artiklar


 • hur du tar bort te och kaffe fläckar från din kopp och dina tänder
 • hur man förebygger peridental sjukdom
 • att bota dålig andedräkt har en god munhygien
 • hur man kan spara en förlorad tand
 • hur man förebygger karies
 • sig att leva med någon tandvårdsförsäkringen
 • hur man känner igen tecken på tandlossning
 • hur man förebygger karies samtidigt bär hängslen
 • hur vita tänder
 • hur man snabbt bota munsår / kräfta öm
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com