hur man väljer en tandläkare

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-01-15
Du har just flyttat till en ny stad när man bryter en tand eller plötsligt behöver en rotfyllning . Vem tänker du ringa ? Att bara gå till tandläkaren är ett eldprov nog för många av oss , med att hitta en att gå till och kan göra tandvård nödsituationer en riktigt beskatta upplevelse . Klart , du är bättre om du väljer en tandläkare innan du faktiskt behöver en , men oavsett när du förbinder processen , här är hur man gör det mindre krångel
1 .
få en rekommendation . Vänner , släktingar eller arbetskamrater i samhället kommer gärna att hänvisa till sin egen tandläkare om de är nöjda med det utförda arbetet. Om du ska byta tandläkare eftersom du rör dig , kanske din gamla tandläkare kan rekommendera en eller flera utövare i din nya grupp .
2 .
Leta efter en tandläkarhögskolan i ditt område och be skola eller en av dess lärare för en rekommendation. Eller anser ansöker om att bli en patient på skolan . Du får top- notch , stor omsorg från avancerade studenter under noggrant överinseende av instruktörer på hälften av kostnaderna skulle du betala på en vanlig tandklinik . Nackdelarna är att du kommer att spendera ungefär dubbelt så mycket tid att göra det , och timmar av tillgängligheten är begränsad till när klasserna i session . Men med framförhållning , detta är en tillfredsställande och ekonomiskt alternativ.
3 .
Rådgör med din tandläkare plan , eller om du inte inskriven i en , överväga att göra det . Inte bara tandvård planer minska kostnaden , de hjälper dig också begränsa sökningen genom att tillhandahålla en förteckning över " pre- screening " tandläkare .
4 .
Prova en tand remiss tjänst som 1 -800-Tandläkare , en av de äldsta och mest respekterade i branschen . Tänk på att tandläkare kan löna sig att vara upptagen med en sådan tjänst , och eftersom sådana listor är en inkomstkälla , får hänskjutande organet inte vara särskilt noggrann i klienterna räknas . Det bästa av dessa kontor, men kommer också att omfatta patient recensioner och kvalifikationer tandläkare och anknytningar .
5 .
När du har en blivande tandläkare i åtanke , undersöka hennes bakgrund online erfarenhet, utbildning och olösta klagomål . Tänk på att en eller två klagomål är inte nödvändigtvis en orsak till oro , särskilt om tandläkaren har varit i branschen länge . Vissa kunder är omöjliga att behaga , oavsett vad .
6 .
När du har minskat ner dina val , ring tandläkare att fråga om särskilda farhågor. Till exempel , ta reda på vad som gäller för hantering av dentala nödsituationer . Och du bör ordna ett personligt besök för att möta din tandläkare och kolla anläggningen . Om tandläkaren kontor är ovillig , vidarebefordra denna tandläkare .
7 .
besöka tandläkaren kontor och håll ögonen öppna för något du kan hitta problematiska . Var inte rädd för att lita på din magkänsla här .


Previous:nothing Next:hur man bevarar tandemaljen inom vinindustrin

Relaterade artiklar


 • göra tandborste saniterare arbete ?
 • symtom på sjukdom Periodontala
 • vad är inlay och onlay ?
 • hur man bleka löständer
 • behandling för parodontit
 • hur man räta dina tänder
 • hur man köper blekning tandkräm
 • hur man får kosmetisk tandvård finansiering
 • Vilka är farorna med bär en illasittande nattvakt ?
 • problem med partiella proteser
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com