naturläkemedel för vikande tandkött

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-01-06
Du bör få en tandläkare diagnos för orsaken till vikande tandkött . Dock är invasiv och dyrt tandvård inte alltid nödvändigt för att avhjälpa dem . Flera naturläkemedel för vikande tandkött inte bara kan stoppa tandköttssjukdomar i dess spår , men också kan stärka och skydda tandköttet med fortsatt användning

Farorna med vikande tandkött

I början kan vikande tandkött verkar inte som ett stort problem . Men när tandköttet börjar dra bort från dina tänder, är det ofta ett tecken på en omfattande bakterieinfektion som har pågått under en tid . Blödning , inflammerad eller ömt tandkött och kronisk dålig andedräkt är tidiga tecken på tandköttssjukdomar som ofta går obemärkt förbi . Däremot adress flesta människor inte problemet tills deras tandkött börjar avta . Vid den här tiden har bakteriell infektion börjat urholka ben och tandkött . Och om den inte behandlas , är tandlossning nästan säkert att inträffa . I själva verket är tandköttssjukdomar den vanligaste orsaken till vuxna tandlossning i USA .

Betydelsen av en diagnos

Naturläkemedel erbjuda effektiv , billig hem behandling för vikande tandkött . Men innan du börjar behandling för dina vikande tandkött , är det viktigt att besöka tandläkaren för att fastställa orsaken. Gum Sjukdomen har många orsaker , inklusive överskott plack , dålig kost , rökning , borstar för hårt , genetik , sjukdom eller gingivit . Och om orsaken till din tandköttssjukdomar inte är korrekt identifierade , problemet sannolikt skulle återkomma . Vidare har dessa med avancerad tandköttsproblem eller pyorrhea , kan ha ben och tuggummi förlust som är så omfattande att det kan avhjälpas endast genom kirurgi .

naturläkemedel för vikande tandkött

Många naturläkemedel kan hjälpa vikande tandkött . Emellertid har en kombination av tea tree olja och sköljningar mineral visade sig vara säker, effektiv och lättillgänglig.
Tea tree-olja gör underverk som ett naturläkemedel mot vikande tandkött . Det stoppar bakteriell infektion vid roten av sjukdomen i dess spår , ett viktigt första steg på vägen mot friskt tandkött . Och dessutom kommer tillämpningen av tea tree-olja eliminera också tand smärta och känslighet för värme och kyla.
Applicera oljan tea tree efter din regelbunden tandborstning . Skölj din tandborste , applicera några droppar tea tree olja och borste normalt . Sedan tar ett finger eller en bomullstuss och massera oljan i tandköttet . För att nå djupa fickor av infektion som din tandborste inte kan nå , Applicera oljan tea tree på din tandtråd .
fortsätta att tillämpa olja tea tree efter varje tandborstning tills infektionen är borta och tandköttet återgå till det normala.
En annan effektiv naturläkemedel mot vikande tandkött är en ört munvatten innan sängen . Medan tea tree-olja stannar infektionen , naturläkemedel munvatten stärka och fast i tandköttet , som kan hjälpa dem readhere till tänderna och återgå till sitt normala tillstånd .
gälla fem till 10 droppar myrra eller propolis tinktur till ett glas vatten . Gurgla med blandningen i minst 30 sekunder tre gånger dagligen tills tandköttet återvända till sitt normala tillstånd .
Om du inte hittar någon tinktur online eller på din lokala hälsokostaffär , en sked av havssalt i ett glas vatten fungerar också underverk för att förbättra tuggummi styrka .

Kosttillskott

Ofta är en näringsmässigt dålig kost på den grundläggande orsaken till vikande tandkött . I detta fall dagligt tillskott är nödvändiga för att återfå och bibehålla munhälsan . Men även om din tandläkare har identifierat ytterligare grundläggande orsaken till din tandköttsproblem kan näringstillskott spelar fortfarande en viktig roll för att förebygga ytterligare smitta och reparation . De vitaminer och mineraler som bidrar mest till oral hälsa är kalcium , magnesium , zink , fosfor och vitamin C och B-komplex . Dessa vitaminer och mineraler kan hittas tillsammans i vitamintillskott och bör tas dagligen .

Underhåll

Om din tandköttssjukdomar har skett till följd av riskfyllda beteenden ( såsom rökning eller dålig kost ) eller fysisk sjukdom , är det viktigt att tillämpa dessa naturläkemedel minst två gånger per månad . Ibland de tidiga stadierna av tandköttsproblem visar inga symptom alls , så det är viktigt att bibehålla din munhälsan om ni ser tecken på ett problem eller inte .
Dessutom kommer en daglig kopp grönt te hjälper till att hålla mängd bakterier i munnen till ett minimum .

Previous:nothing Next:tecken och symtom på käkleden

Relaterade artiklar


 • botemedel för parodontit
 • Hur man väljer en tandläkare om du är rädd för att gå
 • hur du tar bort te och kaffe fläckar från din kopp och dina tänder
 • hur man bibehåller en sanitär tandborste
 • Så för att lindra smärta från tandvärk ... alla fysiska
 • Hur man väljer en tandläkare thats rätt för dig
 • hur du håller din mun frisk och ren
 • hur man gör falska tänder hemma
 • om visdomstand
 • Crest White Strips biverkningar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com