örter som botar dålig andedräkt

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-01-22
Halitosis eller dålig andedräkt kan skapa en obehaglig känsla i munnen och för andra runt omkring dig . År innan munvatten fanns tillgänglig, använde människor naturliga örter för tandvård och utrota tandvård lukter . Många örter har samma antiseptiska egenskaper som tandkräm för kampen mot bakterier , den skyldige till dålig andedräkt

Neem

Neem vintergröna träd del av mahogny arter funna i Indien , Bangladesh , Sri Lanka och Pakistan . Neem är känd för sina Ayurvedisk egenskaper på grund av dess naturliga antibakteriella och anti-svamp egenskaper . Tugga på Neem blad eller med Neem kosttillskott kommer att kämpa mot bakterier i munnen , vilket ger lukt lättnad .

Klorofyll

Klorofyll är det gröna pigment som hjälper växter absorberar solljuset till energi. Klorofyll absorberar även lukter , så konsumerar tabletter klorofyll eller örter innehåller höga halter av klorofyll är bra källor för att bekämpa dålig andedräkt. Höga klorofyll innehåller örter inkluderar persilja , basilika , rosmarin , timjan och selleri . Tugga persilja kvistar för fräsch andedräkt och svälja bladen för fortsatt andan fräschör på matsmältningen .

Mint

Mint är den gemensamma ingrediens som finns i tandkräm , som popularizes begreppet med " mintig frisk andedräkt . " Tugga myntablad är en stor källa för omedelbara resultat och är särskilt effektiva vid släckning av vitlök och lök lukter .

Kryddnejlika

Kryddnejlika är en vanlig krydda hemma i Indien och Indonesien. Kryddnejlika är de torkade blomknoppar från en viss typ av vintergröna träd . Kryddnejlika kan tuggas direkt eller kokta i vatten att använda som munvatten . För att göra en munvatten , placera tre hela kryddnejlikor i två koppar vatten , och låt koka . Sila vatten och använd som ett munvatten .

Sage salviablad kan tuggas långsamt för att bekämpa dålig andedräkt. Ett annat alternativ är att koka vatten med en matsked hackad salvia . Låt det dra i 15 minuter . Drick te långsamt för bästa resultat.

växtbaserade oljor

Peppermint och vintergröna oljor är lika effektiva och kan blandas i destillerat vatten för att användas som munvatten . En droppe eller två av oljan kan blandas i te , som när utandning släpper en mintig söt andedräkt . Tea tree olja är länge känt för sina antiseptiska , antibakteriella ämnen som gör det en effektiv antiseptisk . Lägga olja tea tree på din tandkräm eller tandborste kommer att göra borstningen mer kraftfull när det kämpar mot lukt bakterier . Den tea tree-olja i sig har en stark aromatisk doft som kommer att maskera dålig andedräkt.

Previous:nothing Next:effekterna av dåligt borsta tänderna

Relaterade artiklar


 • problem med Invisalign
 • orsakerna till ont i tandköttet
 • hur lätt tandvärk vid 2 på morgonen
 • tandvård handverktyg
 • hur man förbereder ett barn för tandvård
 • hur man byter skämda tänder med implantat
 • visdomständer torr socket symtom
 • hur man rengör dina egna tänder
 • hur ta hand om barnets första tänder
 • Hur berätta om tandblekning kommer att fungera för dig
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com