typer av porslinsfasader

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-01-19
I denna värld där framträdanden frågan , kan vara i ditt bästa fysiskt gå långt . Ett leende , i synnerhet , kan bilda partnerskap och de flesta relationer . Därför tar hand om dina tänder är viktigt . Detta ideal kan uppnås genom porslinsfasader , en typ av kosmetisk tandvård implantat även känd som porslin dentala laminat . Processen omfattar tillämpning tunt skal av porslin på framsidan av tänderna för att förbättra deras utseende

Fakta

Tandfasader är bland de mest uppdaterade utvecklingen i kosmetisk tandvård som förbättrar leende. Tillämpa porslinsfasader bidrar till att förbättra tänder som har missfärgats eller betsade , kluvet , dåligt eller slitna . Under många år har kosmetiska tandläkare kämpat för att hitta en robust emalj att fästa på tänderna . Porslin har identifierats som en lösning för detta . Porslinet är naturligtvis skör men när den är ansluten till något robust , såsom tänder , blir den stark och hållbar.

Typer

Det finns två huvudtyper av dentala faner-komposit och porslin . Den viktigaste skiljelinjen mellan de två är deras pris-komposit är billigare än porslin . Kvalitet -wise , båda är samma men förfarandet på båda är annorlunda. Vid tillämpning av porslinsfasader , tar tandläkaren ett avtryck av patientens nuvarande tänder innan den egentliga ansökan . När det gäller kompositfasaderna tar ansökningsprocessen placera omedelbart efter det att patienten beslutar att ha det förfarande gjort .

porslinsfasader

Det förfarande för varje typ av faner är också olika . Som tidigare nämnts porslinsfasader kräver ett intryck av tänderna. Efteråt är det intryck skickas sedan till ett labb där fasaderna är skapad . Varaktigheten av denna process tar ungefär en vecka . Det ifyllda porslinsfasader sedan klistras på patientens tänder .

Kompositfasader

Kompositfasader anses vara ett alternativ till porslin fasader . Ansökan är mycket enkelt och snabbt. När du beslutar om kompositfasaderna börjar tandläkaren genom att skrapa på ytan av dina tänder , vilket bidrar till att binda faner med varje tand . Kompositmaterialet sedan tillämpas på tänderna .

Fördelar

Andra än med en snygg uppsättning tänder , skalfasader har andra fördelar . För en , skalfasader skydda ytan av tänder som skadats . De kan också vara en förebyggande åtgärd mot tand skador som kräver tandkronor . Faner inte bara ger patienten ett bekvämt sätt att förbättra tänder ser ut, men de kan också hjälpa patienten att spara pengar på lång sikt .

Previous:nothing Next:hur lätt tandvärk hemma

Relaterade artiklar


 • om komplikationer efter tandimplantat
 • hur man rengör tänderna utan att använda tandkräm
 • hur man kan bli av dålig andedräkt permanent
 • hur att förstå hur tanden sura bär kan förstöra ditt leende
 • hur man väljer en kvalificerad kosmetisk tandläkare
 • vad är en rotfyllning krona ?
 • hur man ska behandla tandvärk
 • hur man hittar en biologisk tandläkare
 • om antibiotika för tandköttsproblem
 • hur du tar bort nikotin fläckar från tandköttet och läpparna
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com