Invisalign behandling

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-02-16
Invisalign är en ortodontisk behandling som används för att räta ut tänderna . En Invisalign behandling utarbetas med hjälp av en ortodontist behandlingsplan tillsammans med 3-D datorprogram som hjälper till att skapa egna uppsättningar av plast Skenorna att flytta tänderna i små steg . Förstå processen för att använda Invisalign att räta ut ditt leende kan hjälpa dig att avgöra om det är rätt behandling för dig eller ditt barn

Behandling Planering

När du besöker en ortodontist för första gången , du kommer att diskutera den riktning alternativ . Dina möjligheter innehålla metall hängslen , keramik hängslen , och Invisalign behandling . Varje typ av behandling har fördelar och nackdelar som måste beaktas när du planerar din tandreglering . När du har övervägt all information du ortodontist ger dig , kan du bestämma att Invisalign är rätt för dig baserat på din behandling mål och budget . Enligt Dr. Dan och Tracy Davidskyrkan vid sedering tandvård, kommer din ortodontist ta intryck av dina tänder och fylla i en Invisalign behandlingsplan som skickas till Justera Technology . Med hjälp av intryck , är en mall gjord av tänderna och sedan förvandlas till en grafisk representation av din behandlingsplan med 3-D mjukvara . Din ortodontist kommer att godkänna bilder och en rad Skenorna kommer att skapas för dig .

behandlingssteg

När din Skenorna är klara , kommer du att ha ett annat möte med ortodontist . Under denna tid kommer den första uppsättningen Skenorna skall tillämpas på tänderna . Enligt Dr Ryan Sellinger , en Manhattan kosmetisk tandläkare , kommer dessa kvar på tänderna i minst 22 timmar varje dag, men kan tas bort medan du äter, dricker, och ta hand om dina tänder . Var noga med att bära Skenorna när du inte gör en av dessa saker eftersom de måste finnas kvar som föreskrivs för att få önskad riktning effekt . Denna uppsättning Skenorna kommer att bäras i två veckor . Du kommer att bära varje återstående uppsättning Skenorna i två veckor tills du och din ortodontist besluta att din behandling mål har nåtts .

Att tänka på

När du väljer en ortodontist , fråga om läkaren du funderar har slutfört en Invisalign certifiering seminarium . Enligt Dr. Dan och Tracy Davidskyrkan måste ortodontister fylla i detta seminarium för att behandla patienter med Invisalign systemet . Ställa denna fråga innan ett möte så att du inte slösar din tid på en ortodontist som är förhindrad att tillhandahålla denna tjänst .

Previous:nothing Next:vad är orsakerna till diastema ?

Relaterade artiklar


 • hur man hittar prisvärda rabatt tandhälsa planer
 • Hur får man en flisas tand fast av tandläkaren
 • muntorrhet huskurer
 • hur man kan förebygga tandlossning
 • hur man gör ett recept för saltvatten gurgla för en öm tand
 • vad som gör tänderna vita ?
 • problem med Invisalign
 • hur man ska behandla ont i tandköttet
 • hur man kan stoppa tand smärta
 • hur man vitare tänder med hjälp av hem rättsmedel
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com