Invisalign rengöring

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-02-04
Invisialign u00AE är ett populärt alternativ till hängslen där ett löstagbart och anpassade plast apparaten används för att räta ut tänderna . Med Invisalign , den peta och petade av metall kablar liksom irriterande , fula parentes är ett minne blott . Men Skenorna måste rengöras regelbundet för att undvika i fula missfärgas och lukt

Invisalign Cleaning System

Justera Technology Inc. , Företaget bakom Invisalign u00AE , också säljer Invisalign Cleaning System u00AE , en uppsättning av färdigförpackade " kristaller " som förvandlas till en blötläggning rengöringsmedel som tar bort plack och främmande skräp från Skenorna .

Den största nackdelen är dock dess kostnader . Kostar ungefär en dollar per dag , kan det kosta upp till $ 750 för dem som måste bära Invisalign u00AE lång sikt .

tandborste

Med hjälp av en mjuk borste uppmuntras att stöd i rengöring av Invisalign u00AE Skenorna , men tandkräm ska inte användas . Tandkrämer innehåller ofta en mängd slipmedel som kan leda till repor och estetiska brister i Skenorna . Istället vanligt vatten eller en blandning av vatten och diskmedel kan rengöra Skenorna effektivt utan att skada ytan .

Blötläggning Solutions

Enligt Animated-Teeth. com finns ett antal blötläggning lösningar som kan verkligen används för att rengöra Skenorna . Innan du använder någon av dem , dock är det rekommenderat att du följer anvisningarna noggrant och se till att skölja bort eventuella överblivna rengöringsmedel före utsläppandet Skenorna tillbaka i munnen .

SonicBrite /Hållare Brite

Dessa två är kommersiella rengöringsmedel som fungerar på ungefär samma sätt som Invisalign Cleaning System u00AE ännu på ett mycket billigare pris . Förutom de blötläggning lösningen, både för företag erbjuder en vibrerande bad som effektiviserar av lösningen .

Denture Rengöringsprodukter

Kommer i olika former ( tabletter , pulver , kristaller och skum ) , bubblande protes rengöringsprodukter är ett mycket kostnadseffektivt sätt att rena Skenorna . Förutom ett oxiderande ämne som tar bort fläckar och dödar mikroorganismer , de brukar också innehålla en kelaterande ( tandsten bort ) agent och en rad andra egenskaper , såsom rengöringsmedel, enzymer , färgämnen , smakämnen och dofter .

Hemlagad linsvätskor

Det billigaste sättet att rengöra Skenorna är genom ett antal hemmagjord utspädda lösningar . Väteperoxid , blekmedel eller vinäger blandat med vatten har alla visat sig vara effektiv rengöring. Som alltid lägga till en vibrerande bad till mixen kommer att öka effektivitet av den rengöring metod du väljer .

Previous:nothing Next:vad är en mun grill ?

Relaterade artiklar


 • hur man vitare tänder
 • hur man får vitare tänder med hjälp av enkla steg i hemmet
 • långsiktiga effekter av tandköttsproblem om obehandlad
 • hur du skyddar dina tänder från de skadliga effekterna av surt godis
 • symtom på sjukdom Periodontala
 • Hur är löständer gjort?
 • hur du tar bort vita fläckar på tänderna
 • hur du bleka dina tänder
 • hur man rengör tandproteser hemma
 • sig att leva med någon tandvårdsförsäkringen
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com