de bästa sätten att hålla tänderna vita och rena

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-02-25
Ett leende kan vara den bästa funktionen på ett ansikte . Det visar förtroende och skönhet på samma gång . Efter att ha vita , rena tänder verkligen skickar en positiv vibe till andra . Att göra några små saker varje dag är tillräckligt för att hålla ditt leende fantastisk

Tandvård för att hålla dina tänder sina Whitest

Borsta tänderna efter varje måltid är det säkraste sättet att hålla munnen frisk . Men eftersom de flesta av oss inte kan borsta tänderna efter varje måltid , rekommenderar American Dental Association tandborstning minst två gånger varje dag med en fluortandkräm . Tandsten och plack byggs upp kan skapa en gulnande effekt på tänderna , så att hålla smuts borstas bort kommer att hålla dina tänder ljus och vitt.

En annan idé för att bleka ditt leende är att använda en whitening tandkräm . Det finns många märken som säljer tandsten skydd tillsammans med blekning effekter .

tandtråd och använder munvatten är viktiga delar av dentala hygene . Det hindrar bakterier från att växa i munnen .

ADA rekommenderar att du besöker en tandläkare regelbundet för tand checkups och muntliga tentamina.

blekning produkter

Under de senaste åren har en stor mängd tänder blekning produkter blir tillgängliga. Dessa produkter bleka tänder gradvis inom några veckor . Om du inte lider av gummi känslighet , kan detta vara ett bra val för dig . Vanligtvis kan du bara använda produkten en eller två gånger per år, men som är tänkt att räcka för att hålla dina tänder vita och glänsande .

Många tandläkare erbjuder också tänderna vitare tjänster . Dessa är ofta mycket dyrare , men resultaten kan ta längre tid eller vara mer lämplig för din situation .

livsmedel och drycker som bör undvikas

Det finns vissa livsmedel och drycker du kommer att vilja undvika om du vill det vitaste leende möjlig. Te, kaffe och livsmedel som innehåller färgämnen kan ge fläckar på tänderna över tiden . Om du bara inte kan säga nej till att iste , dricka det genom ett sugrör . Detta kommer att hjälpa till att hålla te av dina tänder .

Previous:nothing Next:hur man lindra tandvärk eller barnsjukdomar baby

Relaterade artiklar


 • parodontit och fetma
 • hur man underhåller tungan hälsa
 • hur man rengör en nightguard
 • hur att bleka tänderna hemma för mindre
 • hur man kan bli av dålig andedräkt
 • abscess smärtlindring
 • eldfasta parodontit
 • Så här avslutar tandlossning
 • Hur fungerar en dental plan fungera?
 • hur man borsta tänderna
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com