tandbro nackdelar

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-02-25
En tandbro är en falsk tand som ersätter en saknad tand . Du kan få en fast bro som är permanent ( den falska tanden är fäst intilliggande tänderna ) eller välja en avtagbar protes-typ fixtur

enkelt förfarande

Med framsteg inom teknik och kosmetisk tandvård , installera en bro är en enkel procedur . Det börjar med formar , så din tandläkare kan laga din bro . Vid denna tid får du en tillfällig bro . På ditt nästa besök är det säkrat på plats .

Nackdelar

Det finns dock vissa nackdelar .

u2022 Känslighet : Dina tänder kan vara känsliga för temperaturer när man äter och dricker under ett par veckor , men detta bör lösa sig .
u2022 Bakterier : Bakterier kan infiltrera bron lätt och kan orsaka en infektion . Om du får förfall , kan bron måste avlägsnas
u2022 Komplikationer : . Rökning kan orsaka komplikationer , eftersom rökning skapar överskott bakterier i munnen . Detta kan orsaka svårigheter i att säkerställa en god tandhygien .
u2022 Kostnader : Enligt Konsumentverket Guide på tandvård, kan en bro kosta så mycket som $ 1. 000 till $ 3. 000 per tand , beroende på vilken typ av bron och om din försäkring täcker något av förfarandet . Din försäkring kan inte betala för kostnaden för en bro , särskilt om det visar sig vara av kosmetiska skäl . Om försäkringen inte betalar , kan den bara betalar för hälften av kostnaderna

Slutsats

Följ dessa tips för framgång .

u2022 Tandhälsa : Fortsätt till ordentligt borste och tandtråd tänderna som vanligt så att du inte får bakterier i bron .
u2022 Underhåll munhälsan : Att bevara korrekt placering och säkerhet av bron , god hygien och god munhälsan är nödvändiga .
u2022 Om du redan har dålig munhygien , kan din tandläkare vara resistenta mot med hjälp av en bro . Friskt tandkött är avgörande för framgång .

Som nämnts ovan finns det minimala nackdelar med att installera en tandbro och fördelar kan uppväga dessa nackdelar . Enligt American Dental Association , kommer en bro att tänderna att se bättre . Dessutom , om bron ersätter en förlorad tand , kan det förbättra din tugga och din tala förmågor . Dessutom kan en bro senaste mer än 10 år med uppföljningsbesök än normala tandhygien .

Previous:nothing Next:Hur tandimplantat arbete ?

Relaterade artiklar


 • Vilka vitaminer är bra för tandköttet ?
 • hur man kan minska smärtan från hängslen
 • hem rättsmedel för parodontal tandköttsproblem
 • Oral-B eltandborste
 • hur man rengör tänderna utan tandläkare
 • hur man gör tandblekning säkrare
 • effekterna av dåligt borsta tänderna
 • hur du luktar din egen andedräkt
 • vad man ska göra om du sväljer en tandbro
 • hur du håller dina tänder vita naturligt
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com