vad är en Waterpik ?

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-02-15
Waterpik är ett varumärke av muntliga bevattning enhet som rengör tänder, tandkött och hela munnen med vatten med en påtvingad jet spray . Den Waterpik Enheten rengöra hela munnen med hjälp av en ström av vatten som företaget säger är upp till 93 procent mer effektivt än tandtråd

företag

Enligt Wise Geek webbplats har Waterpik företaget tillverkar enheten sedan 1962 . Waterpik började göra sina muntliga bevattning enhet , och nu har producerat en rad av innovativa duschmunstycken , även

Bänkskiva Model

Waterpik muntliga bevattning enheten började som en enhet , och har utvecklats till två Waterpik enheter . : bänkskivan och sladdlösa modeller . Bänkskivan modellen har en stor behållare , 10 inställningar tryck och ett brett sortiment av flyttbara tips . De nyaste bänkskivan modellen har ett tips med en tandborste fäst så att användare kan rengöra tänderna med vattenstrålar och pensla på samma gång .

Sladdlös modell

Den sladdlösa Waterpik har två inställningar och ett antal flyttbara tips för olika tänder och för ett stort antal syften . Den trådlösa modellen kan tas med överallt en person begär , att användas under hemifrån .

Varför bättre ?

Waterpik munhygien enheter är annorlunda och kanske bättre än att använda en tandborste och tandtråd , eftersom vattnet ström av bevattning kan nå längre än en tandborste kan . Den Waterpik kan få upp till 4 mm under tandköttet linje . En person som använder Waterpik kan få en omedelbar känsla av att ha en ren mun . Den Waterpik kommer att ta bort mer tandsten och plack än tandborstning och tandtråd inte kan nå .

Studier

Waterpik har haft minst 50 gjort studier som visat positiva resultat. I en odaterad studie vid University of Nebraska , konstaterades det att lägga till en tandläkare vattenstråle till tandborstning var upp till 93 procent mer effektiva på att förbättra munhälsan än traditionell tandborstning och tandtråd . En studie vid University of Buffalo funnit att personer som använt en tand vattenstråle med ett bevattningssystem spets jämfört med munvatten , gjorde vattenstråle ett bättre jobb .

Good Things

Med hjälp av en Waterpik , enligt Wise Geek och Waterpik webbplatsen kan betyda många fler bra saker för en persons muntliga tandhälsa . Den Waterpik kan få många matrester ut ur munnen som en tandborste inte kan nå . den Waterpik kan förhindra dålig andedräkt, och tandköttsinflammation. Använda Waterpik kan också hjälpa människor som har diabetes spara sina tänder och deras tandkött .

Hängslen

För folk som har tandställning , kan en Waterpik bevattning enhet vara bättre än att använda en tandborste och tandtråd . Den Waterpik kan göra att rengöra tänderna lättare och snabbare än tandborstning eller tandtråd . Det beror på att vattnet blir genom mindre utrymmen enklare . Medan tandtråd kan gå igenom trånga utrymmen mellan tänderna , kan Waterpik göra det utan att orsaka blödning och smärta .

Previous:nothing Next:parodontit bota

Relaterade artiklar


 • vad är orsakerna till svullet tandkött ?
 • sjukdomar i tandköttet
 • lindring för svår tandvärk
 • symptom på en dålig rotfyllning
 • om laser tandblekning
 • hur man tar hand om tänderna efter oral kirurgi
 • kirurgi för tandlossning
 • dental felbehandling definition
 • Vilka är symtomen på en abscessed tand i överkäken ?
 • mun vakter och hängslen
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com