Hur man förstör dålig andedräkt

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-03-30
Dålig andedräkt , eller dålig andedräkt , är en mycket vanlig sjukdom i Amerika idag. Jag tycker att många människor som lider av hailtosis , verkligen inte vet att de lider av det . Let's face it , ibland poppar en bit tuggummi hjälper inte heller . Företaget tillägger att problemet . Sättet att bli av med denna sjukdom , är att hitta det underliggande problemet och arbeta därifrån. Plese not , har alla punkter på " Saker du behöver " lista inte köpas . Detta är bara en lista med objekt som bidrar till alternativen att bli av med dålig andedräkt.

Du behöver :
läkare , helst en tandläkare
. tandkräm.
munvatten .
bra tandborste .
bakpulver.
peroxid.
tandtråd .


1 .
Det första på din lista skulle vara att konsultera en tandläkare . Tandläkaren kommer att utföra en undersökning för att hjälpa dig att avgöra vad som händer i munhålan . Halitosis orsakas av en mängd olika sjukdomar . Jag kommer att diskutera några vanliga orsaker nedan .
2 .
Hål ! Detta är i grunden ruttnande tänder . Det sönderfaller till den grad att det resulterar i ett hål i tanden . Detta kan vara mycket smärtsamt. Smärtsam till munnen och orsakar riktigt dåligt migrän tillsammans med dålig andedräkt. Om hålrum inte tas om hand , kan det resultera i bölder i munnen . Abscesser kan vara livshotande för om de inte tas om hand , kan de resa till din hjärna och döda dig .
3 .
Gingivit ! Detta är inflammation och infektion i tandköttet . Detta är en av anledningarna till tandläkaren stater att använda tandtråd efter varje måltid. När du äter , mat bli fälla i tänderna och det måste tas bort . Utföra detta experiment på dig själv . Efter att ha ätit lite kött , inte tandtråd inte för en dag eller två . Efter ett par dagar , tandtråd . Ta en sniff av den gamla matrester på strängen av tandtråd . Det kommer inte bli ett ganska lukt . Detta är något som bidrar till dig illaluktande andedräkt .
4 .
röka! Rökning orsakar gingivit och lung-och munhålecancer . Skära ner på rökningen . Det finns rökavvänjning progams ute med information om hur man sparka vana .
5 .
rengöra tungan . Det är där bakterierna dröjer . När du går att sova på natten , maten från dagen innan kommer att dröja på tungan . Detta är vad som orsakar etrocious morgonandedräkt som vi alla drabbas av . Se också till att du rengör på baksidan av din tunga .
6 .
Om orsaken till din dålig andedräkt är något som är mindre och kan botas , här är några åtgärder som kan hjälpa .
7 .
Använd en tandkräm med bakpulver , borstar tänderna med en pasta av bakpulver och vatten ( gammaldags rättsmedel) , gurgla i ca 1 minut , gurgla med en kombination av peroxid och vatten , köpa en tandborste som har förmågan att skrubba runt sprickorna i tänderna , tandtråd efter någonsin måltid , när du borstar tänderna borsta längs nog att sjunga din favoritlåt , byta tandborste var 3 månader , och de flesta inportantly rengöra tungan !!!!!

8 .
Om din dålig andedräkt kvarstår , gå till en tandläkare , kanske du har ett stort problem .


Previous:nothing Next:hur man förebygger karies hos ditt barn

Relaterade artiklar


 • tandvärk hem åtgärda
 • hur du håller dina tänder vita
 • det bästa sättet att rengöra en tandborste
 • tecken på tandimplantat infektion
 • hur man ska behandla smärta från slipning och knyter tänder billigt
 • naturliga tänder linsvätskor
 • hur man gör ett akut tandvård fyllning ersättning
 • tandvärk behandlingar
 • Så för att lindra tandvärk med tryckpunkter
 • hur man får vitare tänder gratis och naturligt
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com