Hur man överlever en tandläkare besök

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-03-12
Alla fruktar att gå till tandläkaren oavsett hur trevligt din tandläkare kan vara . Smärta? Borrar ? Shots ? Saker peta munnen ? Här är några strategier för att hjälpa din överleva nästa tandläkarbesök . Låt inte din hälsa lida för att du fruktar ditt besök . ! Använd dessa färdigheter att klara istället

Du behöver : .
musik
bok eller annan underhållning.
jacka eller filt .


1 .
Förbered din näsa !
Det låter fånigt, men under större delen av din tandvård förfarande måste du andas ut din näsa . Detta kan vara lite svårt om du har en förkylning eller allergi . Om du har slem dropp och de arbetar i munnen det känns som din drunkning . Och det är svårt att slappna av när du drunknar! Så om detta är en fråga rensa näsan eller ta ett piller i förväg .
2 .
tar fram en bok
Ett av de värsta delarna om utnämningar är att vänta . Medan du väntar kanske du börjar bli mer orolig . Du kommer förmodligen bli uttråkad . Det är därför du alltid bör ta med något som en bok , tidskrift eller ens handhållen spelsystem . Räkna inte med tidningen leverans på kontoret .

Och om dina försäkringar bli kontaktad ? Fler väntar . Hälften kampen om dina besök är tristess och frustration över att du skulle kunna göra något annat.
3 .
Ta Walkman eller MP3
En av de mest förbryllande sakerna med dessa övningar är buller och vibrationer . Om tillåten att MP3- spelare med hörlurar och lyssna på den på en låg nivå . Det blir en distraktion och ta udden av buller . Spela inte det för högt , kan din tandläkare måste fråga dig en sak .
4 .
Ta Jacket
För kroppen-värme utmanade en tandläkare kontor kan vara som antarctica ! Bär jeans eller ta med en jacka som du kan också användas som en filt . De kan också ha filtar finns om du frågar .
5 .
fokuspunkt
Om yoga din kontaktpunkt kallas " Drishti " och hjälper dig under balansering poser. Jag har också funnit att studera något med dina ögon hjälper distrahera från smärta ackwardness . De rekommenderar också detta under Lamaze förlossning . Försök att inte titta på ljuset , men kanske plocka ut något från väggen , tak eller affischer . Studera den uppmärksamt är ett sätt du kan distrahera dig och minska smärta .
6 .
Blunda
Ja, det verkar självklart, men tänk på att vara rädd ökar din smärtkänslighet . Det värsta saker om skotten är att se dessa nålar . Bara blunda . Även om du är tuff att titta på dessa saker är lite skrämmande .
7 .
Periodvis Koppla
från spänningar du märker att du knyter händerna eller hålla din rygg spända . Försök att ta tid att unchlench dina muskler och slappna av dina händer . Starta vid tårna , gå till dina ben , mittsektionen , sedan tillbaka och axlar . Genom att koppla av, kommer du lämnar besöka mindre trött och kroppen kan ägna mer energi till läkning . Speciellt unclench tänderna . Det är inte nödvändigt att bita på den ramp sak . Försök att slappna av käken så att den inte blir alltför ont .
8 .
förvirra Pain på väg
Här är ett trick min parodontolog hade mig att göra när de lämnar lidocane skott . Just när jag kände sticket han sa åt mig att spända min låret /lår . Detta gjorde verkligen bilden känns som en prick i stället för en utökad BISTING . Han berättade att medan smärtsignaler var på väg till min hjärna de var en trafikstockning med mina signaler muskelrörelser . Kanske du kan prova detta med tårna eller knäskålarna också .

tips och varningar


 • De erbjuder sedering tandvård för personer med svår ångest . Jag vet lustgas gör det mycket mer behaglig upplevelse .
 • Lycka till !
 • Rootcanals , utvinning , fyllningar, kronor . . . tyvärr Jag talar av erfarenhet
 • Förebyggande åtgärder är nyckeln !
 • På Steg 8 , ryck inte eller thrash eller kan du orsaka en olycka .


 • Previous:nothing Next:hur man efter hand om dina tandutdragning förfarande

  Relaterade artiklar


 • hur att bleka tänderna utan att spendera en förmögenhet
 • Finns det några biverkningar av cytostatika på dina tänder ?
 • utdragning av tand biverkningar
 • låg inkomst tandvård ekonomisk hjälp
 • hur man ska behandla ont i tandköttet
 • naturliga tänder linsvätskor
 • hur man lindra tandvärk eller barnsjukdomar baby
 • hemmagjord tandblekning
 • vad är sandblästring för tänderna ?
 • vad hem produkter vitare tänder ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com