alternativ till löständer

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-03-28
Tandlossning kan vara förödande och påverka alla aspekter av en människas liv . Det finns inget som helt kan ersätta sunda, naturliga tänder . Proteser kan faktiskt orsaka ytterligare benförlust och , som en följd , ses som den sista möjliga alternativ för att ersätta tandlossning . Men det finns andra alternativ förutom att behöva leva med löständer för resten av ditt liv

tandimplantat

Tandimplantat är ett positivt alternativ när tandlossning uppstår . I " Tandhälsa för vuxna : En guide för att skydda dina tänder och tandkött , " Hans- Peter Weber rapporter som tandimplantat börja med att operera in en titanskruv i käkbenet som fungerar som ett substitut för den naturliga tandroten . Detta kan göras för en tand eller alla av en persons tänder . Personen kan även äta som hon gjorde med sin ursprungliga tänder .

fast bro Implantat

Weber ytterligare rapporter att dentala implantat också kan fästas som distanser för fasta broar eller som ankare för helt eller delvis avtagbar tandprotes . Detta kan vara ett mycket kostnadseffektivt sätt att hantera kompletta tandlossning . Detta i sin tur gör att patienten kan ha likna naturliga tänder , vilket ökar hans allmänna hälsa och själv se .

Tandfasader

Tandfasader är en annan alternativ för personer som har relativt friska tänder och rötter som är allvarligt färgade eller skadad . Dentures. net rapporter som fanerytor är skal-tunn och kan placeras över en framtand att ge det en mer kosmetiska utseende och ger mer styrka och skydd till tanden .

Kronor och tandproteser broar

Men ett annat alternativ för någon som har vissa friska tänder , men har förlorat ett par är att utnyttja kronor och broar protes. Kronor kan omfatta en skadad tand , och tandproteser broar kan fästas i att tanden och krok till en annan tand för att bygga en bro där det finns tandlossning . Detta kan faktiskt kännas som en realistisk tandersättningar .

Previous:nothing Next:naturläkemedel för tandvärk

Relaterade artiklar


 • hur du skyddar dina tänder från slipning
 • hur att bleka tänderna på billigt sätt
 • icke kirurgisk behandling av tandlossning
 • hjälp med protes smärta
 • tandvärk rättsmedel för barn
 • hur lätt tandvärk vid 2 på morgonen
 • Hur du tar hand om din partiell
 • alternativ till löständer
 • hur du håller dina tänder vita naturligt
 • hur man bibehåller en sanitär tandborste
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com