det bästa botemedlet för tandvärk

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-03-25
Nästan alla får tandvärk . För många , de är oerhört smärtsamt. En tandvärk kan orsaka en person att förlora sömn och missar arbete och aktiviteter , så att hitta en lösning på den smärta är ett måste . Det finns några åtgärder en person kan vidta för att bota tandvärk så att han kan gå på med sin dagliga verksamhet

Varför tandvärk inträffa

Att veta vad som orsakar en tandvärk kan hjälpa till med att hitta de bästa lättnad för en . Den första typen av tandvärk beror på ett litet hål eller ett chip i tanden , som kan reagera på varma eller kalla ämnen . Många gånger kommer en tandvärk som denna börjar skadas om du dricker något varmt eller kallt eller om det kommer i kontakt med en hårdare typ av mat , eller ens en tandborste . Denna typ av tandvärk blir botade snabbt , till exempel med en over-the-counter tandvärk gel eller bara genom att vänta ut det .

Men många tandvärk bero på en dålig tand . Deep förfall , sjukdomar i tandköttet och en infektion i roten kan orsaka olidlig smärta . Tandvärk som dessa behöver särskild vård och en tandläkare måste ses på en gång . Tyvärr för somliga kan ett tandläkarbesök vara dagar bort, eller du får tandvärk på natten , eller någon annan obekväm tid . Nu är det dags att hitta det bästa botemedlet möjligt .

Användning av antibiotika

Det är viktigt att tandvärk tas om hand snabbt . För dålig tandvärk , finns det oftast en infektion i tanden , vilket innebär antibiotika behövs . Detta kommer att döda infektionen djupt ner i roten av tanden , vilket kommer att minska smärtan i de drabbade tanden . Kom ihåg att antibiotika inte är ett smärtstillande medel och faktiskt inte bota smärtan i tanden . Men eftersom de tar infektionen borta, roten till det onda minska så småningom .

Ett antibiotikum recept skall erhållas från tandläkare eller läkare . Många gånger , om en tand måste arbeta på , och det finns en infektion kommer en tandläkare förskriva antibiotika först , och sedan lägga om tid för när infektionen försvinner . För en dålig tandvärk , är detta den bästa åtgärden .

Andra smärtstillande

I väntan på antibiotika för att fungera helt , vilket kan ta en dag eller mer får en annan form av smärtlindring vara nödvändig. Ibuprofen kan hjälpa till att ta bort svullnad av tanden och ger snabb lindring . En annan åtgärd är kryddnejlika olja, som kan köpas online eller i många butiker i hälsoprodukter området . Doppa en liten del av kryddnejlika olja på en bomullstuss eller bomullstuss och tryck mot det drabbade området för lindring . />
Varmt eller kallt kompresser kan också arbeta för att minska smärtan av tandvärk . Ofta kan ett smärtstillande medel förskrivas av läkare för en dålig tandvärk , liksom . Kom ihåg att alltid tala med din läkare eller tandläkare om att använda antibiotika och smärtstillande vid samma tid, även om det bara är en over- the- counter varumärke .

Previous:nothing Next:Hur skärpa dental

Relaterade artiklar


 • hem rättsmedel för parodontal tandköttsproblem
 • hur man hittar naturliga sätt att bleka tänderna
 • hur man kan förebygga tandgnissling på natten under sömnen
 • bentonit och tandköttsproblem
 • tandbro nackdelar
 • hur är en rotfyllning gjort ?
 • hur man rengör tänderna vasaller
 • Definitionen av PPO tandvård Netwok
 • Hur täcker en tandläkare utsätts emalj eller vikande tandkött ?
 • hur man kan stoppa parodontit
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com