finansiering för tandvård

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-03-18
Tandvården blir allt svårare att få . Det är inte att vården inte är tillgänglig , det är det faktum att det finns många som inte har råd med riktig behandlingar behövs . Även om tandvårdsförsäkringen finns , de flesta politikområden antingen inte betala för vissa förfaranden eller har gränser för hur mycket som kan spenderas per år . Detta ger miljoner amerikaner går utan den vård som behövs för att få en frisk mun och ett ljust leende . Den goda nyheten är att det finns många alternativ som finns idag för att hjälpa till att finansiera de höga kostnaderna för tandvård .

Fördelar

Fördelarna med att finansiera din tandvård kan uppväger tanken på att betala ett lån . Många som inte vill vara i skuld kan inte finna att finansiera sina tandvårdsbehov är för dem . Tyvärr finns det många gånger när tänderna kommer att hamna avgöra om du behöver ett lån . Med ett lån eller roterande konto som strikt betalar för tandvård för dig själv eller din familj kommer att ge frid i sinnet, ett stort leende och bättre hälsa.

Funktion

Det finns många finansbolag runt som kommer låna ut pengar till tandvård . Processen börjar normalt i din tandläkarens . Tandläkaren kommer att undersöka dina tänder och omfatta en uppskattning som sedan skickas vidare till finansbolaget. Vid den tidpunkten kommer finansbolaget antingen godkänna eller underkänna ditt lån . Lånebeloppet ges därefter till tandläkaren och arbetet kan börja. Alla tandingrepp , även för kosmetika, kan finansieras .

Potentiella

shoppa runt för dentala finansiering är viktig . Om du har dålig kredit, kan du behöva ett samarbete signerat för att få den bästa räntan eller att fastställa de lån alls. Villkoren för dentala finansiering är beroende av företag som din tandläkare använder . Vissa kommer att erbjuda ett räntefritt under ett år lån . Du kanske kan hitta några finansbolag som erbjuder något lån för hela sikt . Det finns också roterande konton som du kan använda om och om igen som dina tandvårdsbehov mandat . Vissa lån företag kommer att erbjuda betalning planer från ett till fem år .

Överväganden

Även shopping runt är en bra idé i alla lån situation , kan det finnas tillfällen då det inte finns någonting att tänka på. Beslutet kommer sannolikt skulle ske på din tandläkarens . Företaget som din tandläkare arbetar med för din tandvård kanske inte är upp till dig . Varje läkare har en lista över finansbolag som de arbetar med , så i slutändan kan det vara upp till din tandläkare för att bestämma var finansieringen kommer från .

Andra alternativ

Dental rabatt planer är också tillgängliga för dem som inte vill ta ett lån . Dessa planer som drivs av företag som arbetar i samarbete med vissa tandläkare för att ge låga kostnader tandvård . Du kanske kan rädda allt från 10 procent till 60 procent på de flesta tandvård med några av dessa planer .

Previous:nothing Next:hur man gör ett bättre jobb på att borsta tänderna

Relaterade artiklar


 • hur ta hand om nya proteser
 • hur man cementera en tandkrona utan tandläkaren
 • Hur visdomständer bort arbete ?
 • plack byggs upp i halsen : är det möjligt ?
 • om Sonicare laddare
 • hur man väljer en tandläkare
 • tandborstning metoder
 • hur du hanterar ditt barns tandvärk smärta tills du kan få till tandläkaren
 • hur att bleka tänderna med bananskal
 • hur man läka tandköttsproblem med yoghurt
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com