hur man får billig tandvård

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-03-27
Inom USA och Kanada finns det över 60 tandläkare som erbjuder billig tandvård . Med platser över hela USA från Louisville , New York City , Ft Lauderdale , Los Angeles , Omaha och Chapel Hill , är det mycket troligt det finns en skola i närheten . Om du letar efter kvalitet tandvård till ett billigt pris , överväga att få din tandvård arbete vid en tandläkarutbildning . Som med alla beslut , det finns många faktorer att beakta. Läs nedan för att lära sig vad som är viktigast när man överväger vård på en tandläkarutbildning .

Du behöver :
lista över närliggande tandläkare
. Internet.
Tålamod.
Tid .


1 .
reda på om tandläkarhögskolan kommer att acceptera din försäkring . Tandläkare godta de flesta försäkringar . Det är fortfarande en bra idé att ringa till skolan för att vara säker är det inga problem . Går på en skola kan vara ett bra alternativ om din vanliga tandläkare droppar försäkringsskydd.
2 .
Know som övervakar behandling . Tro det eller ej, det finns kändisar inom tandläkaryrket . Och många av dem undervisar på tandläkare . En " hålighet professor " får ofta tala på konferenser och kan publicera i tidskrifter . Det är inte ovanligt att tandläkare professorer som skall redovisas för innovationer inom tandblekning eller något annat område .
3 .
Erkänn kostnadsfördelar. Tandvård till tandläkarhögskolan är billigt . Detta inkluderar rengöringar , kronor , rotfyllning , eller ens faner . Behandling kan vara ungefär hälften så dyr som en vanlig tandläkarens . Studenterna arbetar med att du är bra resurser för att lära sig om de bästa värdena erbjuds på skolan . Fråga dem om det finns några rutiner som är särskilt billig på skolan . Kanske tandblekning kit är billigt där . Det beror på skolan.
4 .
vet vem som kommer att arbeta med dig . Medan kändis tandläkare övervaka det arbete som görs på dig , det är faktiskt en tredje eller fjärde året tandvård student ( tandläkarhögskolan är fyra år lång ) faktiskt göra förfarandet . Din typiska tandvård student är en 20 någonting -åring studera för klasser och arbetar för att bli en bra tandläkare . Underskatta inte vad din student vet hur man gör . De är utbildade att göra kronor , fylla hålrum , och även sätta på fasader . Tandvård förändras ständigt med nya framsteg , och skolor är mycket bra på att uppdatera sina kursplaner så att eleverna vet allra senaste teknikerna .
5 .
Forskning möjligheten för helt GRATIS arbete . För att bli licensierad som tandläkare , måste studenterna klara Socialstyrelsen tentor . Denna består av att arbeta med patienter som har en särskild typ av hålrum under överinseende av en styrelse examinator . Om du kvalificerar dig som Statens patient kommer din student älska dig och fixa dina tänder gratis .
6 .
Ha tålamod . Det kan ta ett par möten för att göra vad du är van att ha gjort i ett . Eftersom eleverna är så noga , tar det normalt tre möten tills patienterna påbörja behandling. Även många skolor lider brist fakultet . Utnämningar som tar 1 timme i en vanlig tandläkarpraktik kan ta 3 timmar eftersom eleven väntar på en professor för att kontrollera deras arbete . Ta med en bok eller något annat eftersom du kan vara ensam i stolen samtidigt som eleven väntar på en professor .
7 .
Ta ett djupt andetag . Studenterna övar på dockor , plast tänder och varandra innan du ger dig ut på verkliga människor. När du tränar , goda kliniska resultat , inte hastighet , är betygssatta. Studenter är behöriga på att utföra de förfaranden-de är bara långsammare än vad du kommer att användas för att
8
tänka på saken. . Om du inte har något emot att spendera lite extra tid på skolan , kan du få en bra valuta för pengarna .

tips och varningar


 • Ibland skolor erbjuder sessioner kväll klinik som erbjuder större flexibilitet för patienterna .
 • Normalt elever arbetar solo . Så kan du bli ombedd att hjälpa till att göra processen gå snabbare . Du kan behöva skriva några siffror i ett diagram eller håll sug i din egen mun .


 • Previous:nothing Next:hur man borsta tänderna ...

  Relaterade artiklar


 • information om olika typer av tandköttsproblem
 • Hur Listerine döda bakterier ?
 • hur att förstå hur tanden sura bär kan förstöra ditt leende
 • hur man gör hemmagjord blekningsgel för tand- brickor
 • hur man introducerar tandtråd till barn
 • Hur du ska sköta dina tänder idag
 • Oral-B eltandborste
 • hur man säkert och framgångsrikt har en tand bentransplantat inför ett implantat
 • lindring för svår tandvärk
 • proteser kontra implantat tänder
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com