lösningar för tandvärk

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-03-28
En tandvärk är en smärta i tanden eller tandköttet område som de flesta vuxna har upplevt på ett eller annat . Göra en tandläkare utnämning är det första steget du bör ta när du har tandvärk , men du kan inte ses direkt , och under tiden din smärta är olidlig . Det finns några sätt du kan lindra smärtan av tandvärk hemma medan du bida din tid tills din utnämning

vitlök och salt

För att lindra smärtan av din tandvärk , ta en vitlöksklyfta och hacka eller mosa den grovt att släppa oljor . Doppa vitlöksklyfta i kosher salt och lägg den i mellan värkande tanden och tandköttet . Låt vitlöksklyftan i munnen tills området är helt förlamad , ca 10 till 15 minuter . Salt och vitlök olja kommer att tillfälligt bedöva ut tanden . Gurgla med saltvatten var 20 minuter om smärtan fortsätter och upprepa vitlök behandling med några timmars mellanrum vid behov . Undvik att tugga eller svälja vitlök medan den är i munnen .

vanilj eller pepparmynta extrakt

Lägg en matsked av vanilj eller pepparmynta extrakt i munnen och vips den mot värkande tanden . Håll munnen full av vanilj eller pepparmynta extrakt där i 30 sekunder , upp till en minut . Spotta i handfatet-Svälj inte . Skölj munnen med saltvatten och spotta i handfatet . Smärtan av tandvärk bör avta i ca 20 minuter , kanske upp till en timme . Alkoholen i extraktet är vad som orsakar tandvärk för att bedöva tillfälligt . Skölj med vanilj eller pepparmynta extrakt igen när smärtan återkommer .

Over -the-Counter Tandvärk Rättsmedel

Om du har möjlighet att komma till apotek eller livsmedelsbutik , finns en uppsjö av over-the-counter tandvärk rättsmedel tillgängliga . Dessa åtgärder omfattar geléer , krämer och sprayer . Geler och krämer fungerar på samma sätt-ta en gel eller kräm som Oragel eller Orabase , torka drabbade området helt med en pappershandduk , placera grädde eller gel på ditt finger , sedan placerar du fingret på det drabbade området under 30 sekunder . Upprepa processen med några timmars mellanrum vid behov . Du kan också använda en öm-hals spray som Vicks Formel 44 till skaver mot tänderna , vilket bör bedöva dem i ca 30 minuter .

Previous:nothing Next:vad man ska ta mot tandvärk smärta

Relaterade artiklar


 • hur man rengör tydliga hängslen
 • hur man för att säkerställa god tandhälsa , trots en tandvårdsrädsla
 • hem rättsmedel för en absessed tand
 • historia Pepsodent tandkräm
 • problem med Invisalign
 • livsmedel du kan äta efter visdomständerna avlägsnande
 • vad gör partiella proteser ut ?
 • hur man förbereder ett barn för tandvård
 • hur man använder munhygien
 • hur man rengör tänderna utan att använda tandkräm
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com