naturläkemedel för tandvärk

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-03-27
Tandvärk bör alltid behandlas av din tandläkare , men efter att du gör din tid , vad kan man göra för att bida din tid genom alla att smärta ? Om du upplever hög feber , svullnad av mun , eller ett utslag på kroppen , gå till akuten . Annars finns det flera åtgärder du kan prova hemma för att tillfälligt stöd din tandvärk smärta tills du kan få till tandläkaren

Huskurer

Även huskurer är inte bevisade av FDA eller rekommenderas som långtidsbehandling av läkare , de kan hjälpa dig tillfälligt lindra smärtan . Placera en bit av isen nära drabbade området i din mun och låt den smälta , eller placera en bit av isen i nätet mellan tummen och pekfingret , vilket är en tryckpunkt som kan lindra smärta i munnen . Du kan också placera en skalad vitlöksklyfta doppas i vatten och sedan rullade i vissa kosher salt och placera den i munnen . Det kan smaka hemskt , men kombinationen av vitlök och salt kommer att lindra smärtan i munnen tillfälligt .

Over -the -counter rättsmedel

Over-the- counter bedövande krämer och geler är dyrare än huskurer , men de kan fortfarande användas för att zappa smärtan i väntan på tandläkaren utnämningen . Orajel , till exempel, är en tand okänsliggöra gel som också tillverkar munvatten och barns åtgärder tandvärk . Dessa geler kan köpas på ditt lokala apotek eller livsmedelsbutik . Öppna gelen och placera en liten mängd på en bomullstuss eller ditt finger. Torka området runt tanden med hushållspapper och placera gelen direkt på tanden och den omgivande tandköttet . Tanden kommer att vara bedövad helt i ca 20 minuter , och sedan gelen måste läggas på igen .

skrock

Vanliga skrock av åtgärder för att lindra tandvärk inkludera knyta en bindel runt huvudet för att lindra tandvärk . Detta åtgärda kan ses i hundratals filmer , liksom i populärkulturen. Kataplasmer var förmodligen ut på förband för att dra ut orenheter som orsakade smärta . Kataplasmer var oftast gjorda av gröt eller kli , eftersom den innehöll järn och var mycket absorberande . Ett annat vanligt gammalt skrock för att bli av med tandvärk är att dricka whisky och placera den på tanden . Enligt Dr Matthew J. Messina , men whisky kan bedöva tand för kort tid har den whisky inga antibakteriella egenskaper och kommer inte att avhjälpa tandvärk eller ta bort smärtan för någon större del av tiden .

Previous:nothing Next:hur man får billig tandvård

Relaterade artiklar


 • vad är en mun grill ?
 • det bästa sättet att rengöra en tandborste
 • hem rättsmedel för att läka uppsvullna tandkött
 • icke- invasiv tandköttsproblem behandling
 • hur man gör tandvårdspatienter bekväm
 • tandvärk symtom
 • hur man hittar ett barns tandläkare
 • hur linje proteser
 • hur man hittar en tandblekning tandläkare
 • hur man fixar dental fluoros
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com