rättsmedel för tandvärk smärta

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-03-29
Tandvärk kan vara obeveklig och smärtsam . Tandvärk kan orsakas av ett underliggande problem , såsom en hålighet , sprucken tand , infektion eller tuggummi sjukdom. Det är viktigt att se en tandläkare för att få lämplig diagnos och behandling för tanden . Men om du behöver smärtlindring innan din utnämning det finns botemedel mot tandvärk smärta du kan prova hemma

Apotek

Over -the -counter produkter finns tillgängliga för att lindra tandvärk . Smärtstillande geler är populära . Du kan också överväga att ta en over-the-counter läkemedel såsom acetylsalicylsyra eller paracetamol . Rådgör med din läkare innan du tar något över disk läkemedel .

Natural

Plats kryddnejlikeolja direkt på tanden . Kryddnejlika olja, som dödar bakterier , innehåller eugenol . Det fungerar som bedövningsmedel och kommer att bedöva tanden . Om kryddnejlikeolja inte är tillgänglig , kommer hela kryddnejlikor också göra susen . Mjuka upp kryddnejlika i munnen och sedan tränga sig mellan icke-skada tänder för att extrahera oljor . Håll kryddnejlika mot tanden i en halvtimme . Olja av oregano kommer också att bidra till kampen tandvärk .

Blanda en liten mängd cayennepeppar och pulver ingefära . Tillsätt några droppar vatten och blanda till en pasta . Ansök direkt till din tand med en bomullstuss . Denna blandning kan irritera tandköttet så håller pastan på ont tanden bara .

Skiva en lök , eller en lime och lägg en liten bit på verkställts tanden . Lökar har antibakteriella egenskaper. Limes har C-vitamin och är kända för att lindra tandvärk smärta .

brygga en kopp pepparmintste och låt svalna. Snurra den runt munnen , se till att det har kontakt med värkande tanden , spotta och upprepa .

Skölj munnen med 3 procent väteperoxid . Svälj inte . Skölj munnen med vatten när tandvärk har minimerats .

Tillsätt 1 tsk . salt till ett glas varmt vatten och använda den för att skölja ur munnen . Saltet kommer att rena munnen och bidrar också till att dra några överflödig vätska ur tanden .

Applicera en varm svart tepåse direkt till tanden . De tanniner i te kommer att minska svullnad och smärta.

Skölj med vetegräs juice . Det vetegräs rengör munnen och bakterier kämpa .

Rulla en vitlöksklyfta i bergsalt och sedan vända sig direkt till tanden .

Fukta en bomullstuss i whisky eller brandy . Vända sig direkt till tanden . Använd inte den här metoden om du har frågor angående sprit konsumtion .

Wrap en isbit i en tunn , ren trasa och applicera kuben direkt till tanden . Ett annat Ice Cube trick är att tillämpa isen till det område där tummen och pekfingret möts på handen motsatsen till den sida av munnen som gör ont . Denna metod bedövar smärtan impulser och frigör positiva endorfiner . Denna metod rekommenderas inte om du är gravid.

Previous:nothing Next:lösningar för tandvärk

Relaterade artiklar


 • Hur är tänderna implantat gjort ?
 • naturläkemedel för tandvärk
 • hur är proteser rebaseras ?
 • hur man behandlar tand värk och hitta tandvärk lättnad
 • hur man vet hur mycket tandställning kommer att kosta
 • hur man ska behandla tuggummi sår från tandproteser
 • hur man kan bli av en tandvärk
 • hur man rengör en sonic tandborste
 • tandimplantat genomsnittlig kostnad
 • hur man gör proteser
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com