tand smärtlindring produkter

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-03-02
Tand smärta är obekvämt , obehagligt och i många fall oacceptabla . Olika åldersgrupper påverkas helt olika av tand smärtor . Bebisar måste ta itu med barnsjukdomar smärtor , vuxna måste stå ut med allmänna tandvärk och äldre ofta uppleva smärta och obehag av proteser . Oavsett vad tandvärk är det ni tagit itu , kommer det alltid att finnas en OTC- produkt som är lätt tillgängliga för att lindra din smärta

Tandsprickning Smärta

Titta ditt barn lider av barnsjukdomar smärta är en av de mest hjärtskärande sevärdheter för en ny förälder . Barnsjukdomar smärtor leda till att vägra mat , utveckling av ansikts utslag på grund av alltför dregla och sömnlösa nätter för både barn och föräldrar . Helt klart en av de mest populära OTC-produkter för att lindra barnsjukdomar smärta är Baby Orajel u00AE . Men med tanke på att Benzocaine , den aktiva substansen i Baby Orajel u00AE , är också den aktiva ingrediensen i Durex-kondomer och Vagisil , en del mammor förståeligt har en stark invändning att behandla sina barns barnsjukdomar smärta med en sådan hård kemikalie. En helt naturlig och kanske ett mer effektivt alternativ till Baby Orajel u00AE är Humphreys Tandsprickning Pellets u00AE . Humphreys Tandsprickning Pellets u00AE är särskilt utformats för att behandla värk och smärta i samband med barnsjukdomar smärta och består av endast naturliga ingredienser ( kamomill , Coffea cruda , Belladona och Calcarea Phosphorica ) och behandla direkt barnsjukdomar smärta , tandköttsinflammationer och rastlöshet . Humphreys Tandsprickning Pellets u00AE finns att köpa i hälsokostbutiker och i vissa snabbköp och apotek ( se Referenser ) .

Allmänt Tandvärk

tandvärk ha många orsaker. Men några mycket vanliga orsaker till tandvärk är öron-och bihåleinflammation , karies, tandköttsinflammation och överkonsumtion av godis . När du upplever en svår tandvärk , vill du ha en produkt som kommer att vara tillgängliga och ge omedelbar lindring . Men för många produkter som hävdar att tillhandahålla katastrofhjälp kan ta upp till 30 minuter vara effektiva . En produkt som har funnits i decennier och har visat sig ge momentana lättnad Anbesol u00AE . Som med Orajel , är den aktiva ingrediensen i Anbesol Benzocaine . Men fullt utvecklade vuxna kroppar är långt mer toleranta av ett sådant ämne . Anbesol u00AE levereras i form av vätska , gel och potencies maximi-och regelbundna styrka. Anbesol är lätt tillgänglig i de flesta livsmedel och läkemedelsmarknaden.

Denture Smärta

Denture smärta uppstår när " bryta in " nya proteser och när du bär illasittande tandproteser . Om dina proteser är gjutna på rätt sätt, bör du känna dig aldrig mer än en ovanligt lindriga besvär . Tillämpa allmänna tandvärk medicin kommer inte att göra mycket för att göra din smärta avtar som smärtan är orsakad av dina proteser och inte din faktiska tänder , för att effektivt behandla protes smärta , du behöver tandproteser-specifik medicinering. Benzodent u00AE är en protes-specifik medicin som ger lättnad för tandköttet och har godkänts av American Dental Association . Benzodent finns att köpa på apotek och vissa hälso- , narkotika- och matbutiker .

Previous:nothing Next:tand kröning förfaranden

Relaterade artiklar


 • hur man kan bota svullet tandkött
 • Hur man känner igen att du slipa dina tänder
 • Vad orsakar vita fläckar på tänderna ?
 • hur man skapar en kudde Tandfen
 • hur du ändrar ditt leende på ett snabbt och billigare sätt
 • hur du bota din dålig andedräkt
 • tänder uträtning & tandköttsproblem
 • hur man vitare tänder den sparsamma sätt del 1
 • hur man får vitare tänder på två veckor hemma
 • Så för att lindra svullet tandkött från en sinus -infektion
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com