tandblekning gel information

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-03-08
På ett avsnitt av tv-serien " Vänner ", i ett försök att imponera på en tjej , " Ross " overdid den medan du använder en tandblekning produkt . Hans tänder blev så vit att de bokstavligen lyste i mörkret , och insatser för att minska deras " glöd " var meningslöst .
Det är naturligtvis ett extremt exempel på vad som kan hända . Sanningen är , det är egentligen inte möjligt, eftersom tandblekning gel fungerar bara till en viss grad , och då inga ytterligare resultat kommer att ses

Fakta

Tandblekning geler arbetar i ett av två sätt : . de antingen innehålla en blekning ingrediens ( någon typ av peroxid ) som tar bort både ytan fläckar och fläckar som är djupare i emaljen , eller de innehåller en ingrediens som har ingen blekande ingrediens , utan snarare fungerar med att ta bort bara ytan fläckar .
Detta gäller för alla blekningsgel , om tandläkaren tillämpar den på sitt kontor , rekommenderar en produkt eller du köper bara en av många produkter som finns tillgängliga över disk .

Funktion

Funktionen av någon tandblekning gel är att göra tänderna vitare eller åtminstone verkar vitare . Geler som innehåller blekning ingredienser ändrar faktiskt den naturliga färgen på tänderna , medan andra arbetar med att ta bort ytan fläckar så att den naturliga färgen visas ljusare .

Effekter

Effekterna av tandblekning gel är exakt vad man hoppas på : vitare , ljusare tänder . Tyvärr kan de orsaka ibland tandproblem . Detta kommer att förklaras mer i detalj i "Varning! "-avsnittet .

Missuppfattningar

Tandblekning gel fungerar , men bör man inte förvänta sig att få samma " bländande vitt leende som som syns i annonserna . Det kan hända , men oddsen är att enskilda resultat kommer att bli något mindre .

Fördelar

Det är säkert att vitare tänder ser bättre ut , och ibland , särskilt om en yta färg kan faktiskt ha " etsat " emalj i liten utsträckning , kan även göra tänderna må bättre .
De som känner att mörka eller missfärgade tänder var en negativ inverkan på deras personliga utseende eller om det sätt på vilket de uppfattade sig själva gynnas av att se de förbättringar som tandblekning geler har gjorts i hur deras tänder ser ut.

Varning

Tandblekning gel kan orsaka ilningar i tänderna , vilket gör det ont när du äter eller dricker varmt eller kallt ämnen . Och någon tandblekning gel som fungerar genom att ta bort ens en liten bit av emaljen kan orsaka tänder att bli svag , vilket resulterar i förfall , brott eller ens tandlossning .

Previous:nothing Next:tandkronor faq

Relaterade artiklar


 • irriterad tuggummi behandling
 • hur man ändrar ortodontister
 • tandkronor faq
 • hur man förebygger karies
 • endodontist förfaranden
 • Hur du tar smärtan ur ett tänder utvinning
 • vad ska du göra för en abscessed tand ?
 • Crest White Strips biverkningar
 • hur att bleka tänderna med bakpulver
 • skäl för tandvärk
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com