tandvärk bota

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-03-28
Tandvärk kan vara så smärtsamma att många människor skulle göra vad som helst för att göra det stopp. Lyckligtvis finns det flera alternativa rättsmedel för att bota en fruktad tandvärk när en tandläkare är inte lätt tillgänglig . Från över disk läkemedel för att vardagliga saker som is och kex , hjälp för att gnagande tandvärk är tillgänglig

kryddnejlikeolja

kryddnejlikeolja ger omedelbar hjälp för en värkande tand . Det fungerar genom bedövande tandköttet och nerverna runt tanden . Placera en liten mängd på tanden och på tandköttet kring tanden . Var noga med att inte få kryddnejlikeolja på tungan .

Saltvatten

Saltvatten kommer att lugna tandvärk smärta utan måste användas flera gånger . Blanda en tesked salt i en 8- ounce glas varmt vatten . Ta en klunk av lösningen men inte svälja det . Istället sus i saltvatten över värkande tanden område i minst en minut , och sedan spotta ut vattnet . Denna procedur kan upprepas så många gånger som behövs.

Ice

Isen hjälper tand smärta genom bedövande det smärtande området runt tanden . Placera inte is i munnen . Istället placera isen på kinden eller en del av ansiktet där tanden är . Håll isen där tills smärtan försvinner .

bakpulver

Lös upp en matsked bakpulver i varmt vatten och blanda väl. Ta en munsbit av blandningen , men inte svälja . Låt blandningen kvar i munnen ett par minuter . Tand smärta bör minska efter några minuter . Upprepa så ofta det behövs .

Over -the-Counter smärtstillande

Flera over- the- counter läkemedel kan tillfälligt lindra en gnagande tandvärk . Läkemedel som används specifikt för tandköttet och tand smärta, såsom Orajel och Anbesol , kan ge omedelbar lindring . Aspirin kan också hjälpa .

Vitlök

Vitlök ger snabb hjälp för tandvärk smärta . Placera några vitlöksklyftor direkt på värkande området och lämna dem där i ett par minuter . Smärtan borde underlätta snabbt .

Crackers

En enkel Saltine kracker kommer att göra underverk på tandvärk . En knäckt verkar genom att blockera luft från infekterad tand . Ta en Saltine kracker och tuggar det tills om bildar en pasta i munnen . Efter knäckt är pasta , flytta det över tanden och lämna den där så länge som möjligt . Upprepa så många gånger som behövs .

Previous:nothing Next:alternativ till löständer

Relaterade artiklar


 • hur man vitare tänder
 • tandköttsproblem
 • botemedel för tand värk
 • hur man gör proteser
 • eldfasta parodontit
 • Periodontala sjukdom i de bakre tänderna
 • historia : anestesiologi
 • kan en tandguld bro repareras ?
 • hur man pressa ut all tandkräm
 • hur man behandlar en sinus tandvärk naturligt
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com