Information om tandblekning produkter

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-04-13
Tandblekning har blivit en enorm industri som fler människor söker ljusare och vitare tänder . Det finns många over-the -counter produkter som är effektiva i vitare tänder . Vad alla dessa produkter göra är att använda blekmedel för att ta bort fläckar från tänderna . Men det bästa tandblekningsbehandlingar inträffar i en tandläkarmottagning. Medan produkter för hemmabruk kan göra tänderna ungefär två nyanser ljusare , kan en tandläkare göra dem åtta nyanser vita , enligt Make My tänderna vitare hemsida

Tandblekning tandkräm

Tandkrämer är det enklaste sättet att bleka tänderna . Tandblekning tandkrämer är vanliga tandkrämer med tillsats av blekmedel . Vanligtvis bleka är en peroxid -baserad produkt . Väteperoxid är populär och används i högre styrkor än vad du hittar i en flaska som säljs i färghandeln. Consumer Reports tidningen testat tandblekning tandkräm . Colgate Max Fresh , Ultra Brite Advanced Whitening , och Colgate Luminous utvecklades väl i tester .

Använda Whitening Strips

blekning strips innehålla en blekning ämne och lim för att fästa på tänderna . Remsorna är lätta att tillämpa och de flesta märken instruera dig att lämna remsor på under 30 minuter. Använd remsorna två gånger om dagen i 14 dagar . Med tiden den vita band kommer att visa en märkbar förändring .

med pensel-On Geler

Whitening geler kräver lite mer arbete . Med dessa färg-på geler du använder en liten pensel för att måla blekmedel på varje enskild tand . Efter applicering av gelen , lämnar på tänderna i en timme . Vanligtvis du gör detta två gånger per dag för en till två veckor, beroende på märke . Gör Mina tänder vitare hemsida rapporterar att borsta -on gel är det minst effektiva tandblekning metod . " Tyvärr gör salivflödet det nästan omöjligt för den att fungera som det är tänkt. Detta kan orsaka fläckar på tänderna , " På webbplatsen anges . Dessutom smakar gelen fruktansvärt för de flesta.

Använda Whitening Tandskydd Kits

Den blekning tandskydd kit är det mest komplicerade förfarandet , men kan ge mycket goda resultat på kort tid . Med dessa produkter , använder du en bricka för att göra en form eller avtryck av dina tänder . Därefter lägger du till blekningsgel till tandskydd facket och montera den runt tänderna . Du lämnar tandskydd på en till tre timmar eller över natten , beroende på märke . Denna process kan vara obehagligt om tandskydd inte passar bra . Ett dyrare alternativ är att köpa en tandskydd kit från din tandläkare . Med denna metod får du en skräddarsydd passform . Genom att använda denna typ av tandskydd du får bättre vitare resultat .

Previous:nothing Next:hur man vitare tänder och gå ner i vikt samtidigt

Relaterade artiklar


 • hur man använder Nite vit AVS 22
 • Varför får vi dålig andedräkt på morgonen ?
 • hur man kan få gratis tandreglering
 • hur man väljer en tandborste och hålla munnen frisk
 • Varför människor har rotkanaler ?
 • historia tandborste
 • hur man gör en grötomslag för tandvärk
 • hur korrekt bort proteser
 • hur man ska behandla tandköttsproblem naturligt
 • Hur du tar Invisalign Självtest
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com