Invisalign vs hängslen

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-04-25
Om du önskar rakare pärlvita tänder , överväga alla alternativ . För att få en mun full av vackra tänder , måste du investera tid, tålamod och pengar . Traditionella metall hängslen och Invisalign är två av de mest populära val i Utlandsstudier

Metal Hängslen

Metal hängslen är den traditionella tandreglering , vilket ger dig en mun full av blank metall för en okänd tid . Eftersom varje patient har olika tandvårdsbehov kommer priserna att variera . Men kör det nationella genomsnittet för hängslen runt $ 5. 000.

Din ortodontist kan också placera hängslen på baksidan av tänderna , vilket skärper kostnaden en extra $ 2. 000 till $ 5. 000 .

Ett annat alternativ i metall hängslen är att få konsoler som matchar färgen på dina tänder . Dessa kostar ungefär $ 500 extra .

Invisalign

Invisalign är ett relativt nytt tillägg till Utlandsstudier . Med denna behandling , byter du ut osynlig , skräddarsydda Skenorna ungefär varannan vecka , eftersom tänderna räta och ditt bett ändringar .

Kostnaden varierar beroende dina behov , men det nationella genomsnittet är ca $ 5. 000. Invisalign behandlingar kan ibland vara så billig som $ 3500.

Proffsen av hängslen

Det finns skäl att välja hängslen över Invisalign . Om du har betydande dental frågor, till exempel ett stort överbett , extremt sneda tänder eller problem käken , kommer Invisalign mer subtila-tekniken sannolikt inte fungera för dig . Dessutom , om du har haft stora tandvård arbete --- såsom broar eller kronor --- Invisalign förmodligen inte är ett alternativ .

Dessutom är många människor som väljer att använda Invisalign inte slutför behandlingen , förlorar sin ursprungliga investering . Det kräver stor motivation att byta ut den Skenorna och besöka din tandläkare eller ortodontist ofta . Med hängslen , har du inget val : De är på tänderna tills bort av en tandläkare eller tandhygienist

Fördelar med Invisalign

Invisalign är ett bra alternativ om du inte vill ha en mun full av skimrande metall; detta . kan vara särskilt sant för unga vuxna och äldre människor som väljer att räta ut sina tänder . Du kan le för en kamera och inte själv medveten om det . Dessutom är det mycket lätt att få mat fastnat ovan och i parentes hängslen , men med Invisalign , du tar apparater bort medan man äter och borstar

Överväganden

Diskutera alternativen med din ortodontist . hon kommer att hjälpa besluta om lämplig behandling för dina behov . Om du har tandvårdsförsäkringen , samråda med företaget och ta reda på vad de kommer att täcka . Och slutligen , anser din ekonomi i allmänhet , samt läget av behandling du är mest sannolikt att hänga med .

Previous:nothing Next:tandblekning faror

Relaterade artiklar


 • hur man skapar en kudde Tandfen
 • hur man rengör en elektrisk tandborste efter en förkylning
 • vad är en rotfyllning & krona ?
 • hur man ska behandla inflammerat tandkött
 • hur man kan få gratis tandreglering
 • hur lätt tandvärk vid 2 på morgonen
 • hur man använder bivax på tandställning
 • hur man kan stoppa tandvärk smärta irriterad med en kall
 • tandbro alternativ
 • naturliga tandvärk lättnad
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com