Medicare & tandvård förmåner

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-04-14
Många människor inser inte att Medicare täcker några tandingrepp , men är täckningen mycket begränsad. Naturligtvis täcker Medicare inte regelbunden förebyggande behandlingar , men programmet inte betalar för kostnader för andra fördjupade förfaranden som är relaterade till ett sjukdomstillstånd och resultera i sjukhusvistelse . Som en allmän regel , dock kommer du antagligen att betala 100 procent för vanliga tandingrepp

Lagstadgad Dental Uteslutning

Lagstadgad Dental Uteslutning i princip säger att Medicare täcker inte rutin tandläkarkontroll eller förfarande såsom rengöringar , fyllningar , extraktioner tand eller tandprotes . Det kommer dock att betala för sjukhusvistelse i samband med en dental nödsituation .

Bakgrund

Webbplatsen för Centers for Medicare och Medicaid Services-rapporter att den lagstadgade Dental Uteslutning inte har ändrats sedan 1980 , då den gjorde undantag för slutenvård sjukhusvård när det dentala processledning sjukhusvård nödvändig .

Skillnaden mellan A och B Täckning

Medicare A är den viktigaste planen att alla människor får när inskrivning i Medicare -programmet . Del A omfattar sjukhusvistelser , vårdhem stannar , hem hälsa och hospice . Del B är ett valfritt plan som omfattar medicinskt nödvändiga förfarandena. Även om planen är frivilligt , väljer många att ta den . Del B omfattar läkarbesök , öppenvårdsbesök , tjänster terapi och ytterligare hemsjukvården . I allmänhet kommer varje omfattas tandvård förfarande som utförs av en tandläkare betalas av Medicare Part A. Om en läkare utför tjänsten , kommer det att betalas av Medicare Part B.

Vad Skyddade

webbplatsen för Centers for Medicare och Medicaid Services rapporter som täckning för tandingrepp bestäms av vilken typ av tjänst som tillhandahålls och den kroppsdel inblandade . Det är inte bestäms av kostnaden för de tjänster som tillhandahålls . De typer av tjänster som omfattas är tjänster som en viktig del av ett täckt förfarande eller för extraktioner som görs inför strålbehandling på grund av sjukdomar i käken . Andra förfaranden , t. ex. återuppbyggnad av en käke efter en olycka , kan också täckas . Medicare betalar också muntliga prov (men inte behandling ) på grund av en njurtransplantation eller hjärtklaff ersättare, men den beslutsamhet kommer att lämnas till Medicare .

Flopp Skyddade

Vissa tjänster är undantagna enligt Medicare Part B ( som är den plan som betalar för medicinskt nödvändiga förfaranden ) . Dessa tjänster omfattar primära tjänster ( oavsett hur komplex ) ges för vård, behandling , borttagande eller ersättande av tänder eller strukturer som direkt stöder tänder . Till exempel för personer som behöver proteser pga sjuka tänder eller infektion kommer Medicare inte betala för tjänster som omfattar avlägsnandet av tänderna . Andra typer av tjänster som är undantagna är sekundära tjänster i samband med tänder eller strukturer som direkt stöder tänderna såvida det inte innebär behandling för en medicinskt relaterade tillstånd såsom en tumör avlägsnas . Denna tjänst skall utföras vid samma tidpunkt som basservicen gjordes och av samma läkare och /eller tandläkare. Dessutom kommer Medicare täcker inte kostnaderna för tandvård utrustning såsom proteser eller implantat , även om de är nödvändiga på grund av medicinskt tillstånd som krävs extrakt .

Previous:nothing Next:metoder för tandblekning

Relaterade artiklar


 • tandborstning metod
 • hur man får nikotin fläckar av tandproteser
 • hur du kan trösta munnen efter att få tandställning
 • avlägsnande av visdomständer : återhämtning
 • abscess smärtlindring
 • rättsmedel för tand värk medan hemifrån
 • vad som orsakar natten muntorrhet ?
 • tandbro nackdelar
 • hur man läka tandvärk
 • hur man får tips om du redan lider av tandköttsproblem
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com