alternativ till tandställning

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-04-29
. För de som önskar en mun full av raka pärlvita tänder , men vill inte ha en mun full av metall för att få det , det finns många alternativ till hängslen på marknaden idag

Invisalign

En relativt ny alternativ i tänderna riktning är Invisalign . De är precis vad de låter som : osynlig . Patienter bär dessa skräddarsydda klart Skenorna som passar över tänderna och byta ut dem varannan vecka . Det nationella genomsnittliga kostnaden för Invisalign per augusti 2009 är $ 5,000 , men det varierar för varje patient. Inte alla är en kandidat för Invisalign . Dem med svåra tandproblem kommer sannolikt behöva metall hängslen .

Faner

Med skalfasader är hela framsidan av tandemaljen bort och en tunn bit av tand-formade porslin eller plast limmas på framsidan av tand . Från och med augusti 202C kostnaden varierar från $ 700 till $ 2. 000 per tand . Faner är ett billigt alternativ till hängslen och ge en mycket snabbare lösning, eftersom de ersätter slöhet , lätt chipping , sprickbildning eller ojämna tänder på så få som tre kontor besök . Många av dem utan komplicerad tandvård frågor välja faner som ett snabbare , billigare lösning som inte kommer att lämna dem med konsoler på sina tänder i månader eller tom år .

Lumineers

Lumineers har liknande stil och förfarande för fasader , men är tunnare . Det finns heller inga skott /borrning i tänderna . Kostnader per augusti 2009 kan gå så högt som $ 1. 100 per tand .

Tydlighet hängslen

Clarity hängslen är tydliga , keramiska fästen som är monterade på tänderna , precis som hängslen . Men de har ett genomskinligt utseende , så de är inte alls lika märkbara . De kommer inte heller fläckar eller missfärgas . Priserna springer omkring $ 500 till $ 1000 över vad du skulle betala för traditionella hängslen . Från och med augusti 202C riksgenomsnittet för metall hängslen är mellan $ 5. 000 till $ 7. 600 .

SmartClip hängslen

SmartClip hängslen inte kräver gummiband . De har små metallclips inbyggd i parentes för att fästa kabeln , så inga elastiska band behövs . De kräver mindre besök på ortodontist och förkorta behandlingen, även med så mycket som en tredjedel av tiden . Det är bäst att tala med din ortodontist att diskutera priset .

Previous:nothing Next:hem rättsmedel för tandköttsinflammation

Relaterade artiklar


 • Vilka olika typer av tandläkare ?
 • hur du bleka dina tänder
 • hur man behandlar en kräfta öm
 • hur man skapar en kudde Tandfen
 • hur man har perfekta tänder
 • Varför människor har rotkanaler ?
 • TMJ käksmärta symtom
 • hur man kan förebygga hål skador från soda
 • huskurer för att bleka tänder omedelbart
 • örter som botar dålig andedräkt
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com