botemedel mot dålig andedräkt orsakas av gingivit

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-04-15
Dålig andedräkt kan vara pinsamt , vilket gör kommunikationen mycket svårare än det behöver vara . Det är illa nog att de flesta människor har att göra med dålig andedräkt på morgonen , men för de som har kronisk dålig andedräkt kallas dålig andedräkt , kan det pågå hela dagen . Dålig andedräkt kan bero på många saker . En av de vanligaste orsakerna till kronisk andan frågor är gingivit

Investera i en vibrerande tandborste

En vibrerande tandborste är ett bra sätt att ta ansvar för härdning av din tandköttsinflammation. Inte bara hjälper det att se till att tänder och tandkött är renare genom att förbättra det sätt du rengöra din mun , men det bidrar också till att eliminera bakterier som andra tandborstar kan lämna bakom sig. Ju mindre bakterier är det i munnen , desto mindre chans till tandköttsinflammation. Samma bakterier som orsakar tandköttsinflammation också orsakar dålig andedräkt , så i ett särskilt tandborste kan hjälpa bli av med båda problemen .

investera i en bra munvatten

Många använder munvatten som en del av förmiddagen regim . Munvatten hjälper till att fräscha andan genom att dölja lukten och skölja munnen , men det har andra fördelar också. En bra munvatten dödar bakterier som orsakar tandköttsinflammation och dålig andedräkt. Genom att skölja munnen med en god antibakteriell munvatten kan du eliminera några av de bakterier som bildar under tandköttskanten och på tänderna . Detta minskar sannolikheten för upphandlande gingivit , hjälper det att bota gingivit i de som redan har det , och det fräschar upp andan i processen .

Se en parodontolog

Det faktum att en tandläkare bör medverka känns som vanligt mening råd , men många människor misslyckas med att se en tandläkare när de ska . Kronisk dålig andedräkt och gingivit är inte ett problem som du kan ta hand om på egen hand . Periodontists är tandläkare och tandhygienister som är specialiserade på sjukdomar i tandköttet, och de kan ordinera rätt botemedel för ditt problem . Varje fall av gingivit är annorlunda. Vissa är mer avancerade än andra . Vissa fall kräver fler åtgärder på den del av parodontolog än andra . Om du värdesätter dina tänder , ta dig tid att ta hand om frågan hemma och att konsultera en parodontolog för att se om det finns något de kan göra för att hjälpa till.

Previous:nothing Next:hur man vänja sig vid att bära proteser

Relaterade artiklar


 • Vilka är symtomen på en abscessed tand i överkäken ?
 • hur man får vitare tänder på en dag med knäppa på leende obeständiga tandvård faner
 • mjuk mat för barn med hängslen
 • Hur påverkar rökning tandköttsproblem ?
 • vad man ska ta mot tandvärk under graviditeten
 • hur advoid tandläkaren
 • om laser tandvård
 • de bästa sätten att hålla tänderna vita och rena
 • hur du bleka dina tänder
 • hur linje proteser
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com