de bästa sätten att lindra tandvärk

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-04-06
Det finns inget skönare än skenet av en ljus leende . Men bra tänder är mer än en trevlig tillbehör , de är också ett funktionellt verktyg och en allmän indikator på god hälsa . Tyvärr är munnen en underbar miljö för tillväxt av bakterier . Ett överflöd av bakterietillväxt kan leda till karies och tandvärk . För många , tandvärk strejk utan förvarning . Till dess att en tandläkare kan nås , de drabbade kommer naturligtvis att söka lindring från smärta . Lyckligtvis finns det ett antal billiga hem rättsmedel som kan uppdiktade från poster flesta människor redan har på handen .

Mat

Några av punkterna finns i producera departementet din lokala mataffär kan bidra till att minska de smärtsamma symtomen på tandvärk . Rå lök har en bakteriedödande egendom som kan vara till gagn för dem som lider av tandvärk . Placera en liten bit rå lök på den drabbade tanden och vänta i tre minuter . De kemikalier i lök kommer att undanröja eventuella bakterier i området , ta bort källan till tandvärk smärta . En bit av ingefära kan användas med samma effekt , även om det kan ta längre tid att börja arbeta . Ingefära skivor kan hållas i munnen i upp till 30 minuter och kan vara effektivt i upp till 10 timmar åt gången .

Kryddor

Om ingefära eller lök visa sig vara ineffektiva , rota igenom din krydda skåp för ett burk hela kryddnejlikor . Placera en kryddnejlika i närheten av ömma tänder och tugga långsamt , så att oljan att omge det drabbade området. Låt kryddnejlika i munnen i cirka 30 minuter , upprepa två gånger under dagen . De kemikalier i kryddnejlikeolja bedöva nervändar , Avtrubbning smärtan eller eliminera den helt . Om du inte har några kryddnejlikor , vitlök fungerar på ett liknande sätt . Blanda 1 tsk krossad vitlök med 1 tesked jordnötssmör och smeta den generöst runt onda tand . Låt pastan att finnas kvar i fem minuter innan det sköljs bort med varmt vatten .

Alternativt kan en klyfta färsk vitlök skalas och insvept i en bit gasbinda . När vitlöken är säker , pressa kryddnejlika tills vätskan börjar sippra igenom tyget . Lägg tyget på det drabbade området i tre till fem minuter . Upprepa var 15 minuter tills smärtan försvinner .

Om ingen av dessa två alternativ låter lockande ska du försöka placera lite vaniljextrakt på en bomullstuss och hålla den mot det smärtsamma tand för fem minuter . Även vanilj är inte lika effektivt som kryddnejlika eller vitlök , det är mycket skönare att uthärda .

Vätskor

En saltvatten gurgla är en hävdvunnen tandvärk åtgärda . Den munvatten görs genom att kombinera en kopp varmt vatten med 1 tesked salt . När saltet har lösts upp , är u00BC kopp av lösningen susade om tanden i ca 30 sekunder . Proceduren upprepas tre gånger , tills saltvatten är borta . Salt sanerar området , ta bort skadliga bakterier och bakterier som orsakar tanden göra ont. För dem som föredrar en mer långtgående anasthetic kan tops indränkt i brandy hållas mot smärtsamma tanden tills området domnar . En alkoholfri avhjälpa innebär att placera en torr tepåse mellan kinden och tandköttet och lämnar den på plats för upp till en timme . De tanniner i te bedöva nerverna , Avtrubbning känslan av smärta .

Previous:nothing Next:dålig andedräkt behandlingar

Relaterade artiklar


 • hur man vitare tänder gratis och naturligt hemma
 • om dåliga tänder och hjärtsjukdom
 • hur man ska hålla tandborstar ren
 • alternativ till löständer
 • hur man ska fastställa ett hem tandblekning kit
 • Hur man väljer en tandläkare thats rätt för dig
 • hur man gör en gurgla saltvatten för ont i tand - recept
 • vad man ska äta när du först få tandställning
 • hur man rengör en nightguard
 • hem rättsmedel för parodontal tandköttsproblem
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com