det bästa botemedlet för tandvärk

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-04-07
Det händer vid de värsta tiderna-att vassa , bultande smärta i munnen som du vet kommer bara leda dig till direkt till tandläkaren kontor . Om du inte har tid att göra besöket , det finns åtgärder du måste vidta för att säkerställa smärtan inte förvärras eller infektion inte ställa in enkla ingredienser runt huset kan bidra till att lindra smärtan av din tandvärk tills du kan komma till roten av problemet

Rengör området

Innan du kommer på telefonen för att ringa ett samtal till din familj tandläkare , prova att borsta tänderna . Orsaken till smärtan kan vara en bit instängd mat , och borstning , tandtråd eller bara skölja munnen med ljummet vatten lösgör allt skräp kvar i munnen . Prova att blanda salt i ett glas varmt vatten och susar vätskan runt munnen ett par minuter . Detta kommer att rengöra området samt tillfälligt stoppa smärtan .

Du kan också prova en varm eller kall metod . Håll en munfull av varmt vatten i några minuter , och sedan spotta ut det . Gör detta ett par gånger , och om smärtan återkommer , prova med kallt vatten. Sätta is direkt på värkande tanden eller kinden kan också hjälpa .

Som med alla värk eller smärta , med acetylsalicylsyra eller ibuprofen kan vara en snabb lösning . Det föreslås dock inte att placera aspirin direkt på din värkande tanden .

runt huset

När du har rengöras eller sköljas munnen och den drabbade tanden , kan du också prova enkla hushåll objekt . Prova med att placera en bit vitlöksklyfta med lite rock salt direkt på tanden . Kryddnejlikeolja kan också tillämpas direkt för att lindra smärtan .

Asafoetida är en ört som oftast används för att behandla nerver och bronkit . Den kan också användas för att lindra tandvärk . Du kan hitta det i någon indisk affär . Bara slipa Asafoetida i citronsaft och värm lösningen . Placera den i hålrum i tanden med en bomullstuss .

Du kan också prova att göra din egen munvatten med vetegräs juice .

innan det händer

För att bibehålla en hälsosam leende , alltid borsta tänderna två gånger om dagen. Borstning i en cirkulär rörelse , tillsammans med tandtråd på regelbunden basis , kommer att bidra till att bryta ner förfall .

försök skära godis ur din kost , och du kommer att märka en skillnad . Nittiofem procent av alla hålrum orsakas av socker vanor vi utvecklar så tidigt som tonåren . De cookies vi äter och det söta läsk vi dricker bidrar alla till fördelning av emalj på våra tänder .

Previous:nothing Next:Varför människor har rotkanaler ?

Relaterade artiklar


 • Hur du tar smärtan ur ett tänder utvinning
 • statistik om rotfyllning behandling
 • hur man kan lugna tandvärk
 • sig att leva med någon tandvårdsförsäkringen
 • sätt att bleka tänderna med hemma- produkter
 • Hur man vet om en blodpropp som bildats under en tandutdragning
 • Hur man naturligtvis lindra tandvärk
 • rotfyllning infektion bota
 • hur man fixar en lucka tänder utan tandställning
 • hur man har ett friskt leende
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com