hem botemedel mot dålig andedräkt

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-04-11
Halitosis har varit en doftande problem för många århundraden . Enligt Science förtydligas, föreslog den grekiska läkaren Hippokrates en dålig andedräkt botemedel som bestod av anis fröolja , myrra och vitt vin. Romarna använde också ättika marinerad daggmaskar som munvatten . Som tur är behöver vi inte gå till sådana ytterligheter i dessa dagar och tider. Att hitta ett botemedel mot dålig andedräkt är så enkelt som att titta igenom dina skåp och rotade igenom kylskåpet

Du behöver : .
tandtråden
. Munvatten.
Kryddnejlika ( olja eller hela ) .
Q-tip.
Salt Vatten .

Make It Spicy

En av de viktigaste orsakerna till dålig andedräkt är en torr mun . Det är därför saliv är viktigt för att bidra till att främja doftande andetag. Om du vill fräscha upp din andedräkt mellan måltiderna ta ett mellanmål väska full av kryddnejlika , kardemumma frön eller fänkål med dig att tugga på .

Skrapa att tungan

Enligt American Dental Association , matrester som stannar kvar i munnen producerar bakterier som kan orsaka dålig andedräkt. Den smittade områden är i mellan tänderna , tandköttet och tungan . Det är därför det är viktigt att försiktigt skrapa eller borsta upp på tungan att se till att matrester inte växer bakterier i munnen . Om du vill vara extra säker på att de otäcka bakterierna inte bildar i munnen , tvätta tungan med bakpulver blandat med varmt vatten för att minska munnen syra .

Stay Away From vissa drycker

Om du vill behålla din andedräkt fräsch , kan du tänka två gånger om samma morgon kopp kaffe eller flaska kall öl efter jobbet. Dessa typer av vätskor samt vin och whisky inte bara att göra munnen torr , vilket gör att bakterier att växa , men enligt Dålig andedräkt Remedy Guide kan alkohol molekyler komma in i lungorna . Det innebär att när en person som intagit alkohol andas , luktar alkohol kommer ut . När det gäller kaffe , lämnar det producerar och lämnar efter sig svavelföreningar , som är en grogrund för bakterier .

Gör din egen munvatten

Om du vill använda en munvatten , håll dig borta från dem som innehåller alkohol eller ingredienser Sådana klordioxid eller natriumklorid . Använd i stället naturliga munvatten , t. ex. en bakpulver eller en äppelcidervinäger lösning . Du kan också prova att lägga till tre droppar tea tree-olja till ett glas varmt vatten och gurgla med det . För en övernattning mun skölj teknik , swish munnen med en citron vatten lösning före sänggåendet .

Previous:nothing Next:livsmedel som botar dålig andedräkt

Relaterade artiklar


 • hur man vitare tänder
 • hur man borsta med Sonicare
 • hem botemedel mot dålig andedräkt
 • hur man rengör munnen vakt
 • Hur man väljer en tandläkare om du är rädd för att gå
 • vad är keramiska tandställning?
 • Hur man väljer en dental försäkring plan
 • parodontit bota
 • hur man får strålande vita tänder
 • toothpicking & tandlossning
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com