hem rättsmedel för en abscessed tand

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-04-30
En tand abscess är en samling av pus som är orsakad av en bakteriell infektion i roten av en tand eller i tandköttet runt tooth. A allvarliga och obevekliga dunkande tandvärk är symptom på en abscessed tand .

En abscess kommer inte att försvinna på egen hand utan ordentlig behandling från en behörig tandläkare. En rotfyllning eller utdragning av infekterad tand kan vara nödvändig. Men medan professionell vård är ett måste , kan huskurer lindra den smärta och obehag i samband med en böld tills du kan få för att se din tandläkare .

Alkaline Smärta

Ett alkaliskt munvatten lösning kan hjälpa till att förstöra bakterier och lindra smärta abscess . Du kan göra en lösning genom att blanda en kvarts tesked kaliumkarbonat i ett halvt glas vatten . Det kan ta tre eller fyra behandlingar under en period på några timmar innan smärtan avtar .

Tepåsar och Tea Tree Oil

Packa abscessed område med begagnade kylda tepåsar i cirka 20 minuter varannan timme kan effektivt lindra smärta och irritation .

En annan användbar ämne är den olja av tea tree , som har naturliga egenskaper som kan sanera tanden liksom lugna dunkande och obehag . Det kan vara lika effektivt att använda en tandkräm extrakt av tea tree-olja .

kryddnejlikeolja

kryddnejlikeolja är ett naturligt smärtstillande och antiseptisk . Den bakteriedödande egenskaper i kryddnejlikeolja göra det effektivt för att lindra tand-smärta , tandvärk , ont i tandkött och sår i munnen. Vid ansökan kryddnejlikeolja för att lindra tandvärk , använda en bomullspinne eller en mycket liten bit av oljeindränkta mjukpapper och placera det direkt på eller i tanden . Låt kryddnejlikeolja att absorbera i abscessed området .

kryddnejlikeolja är en viktig ingrediens i många dentala produkter och mediciner , inklusive , mun tvättar . Tandläkaren använder ofta kryddnejlika olja och zinkoxid som en tillfällig alternativ till rotfyllning terapi .

Previous:nothing Next:naturläkemedel för tandvärk

Relaterade artiklar


 • Q10 & tandköttsproblem
 • hur man gör en hemmagjord munvatten med eteriska oljor
 • vikten av rengöring av tänder
 • hur man får försäkring att betala för tandimplantat
 • hur att bleka tänderna med hemgjorda produkter
 • tandköttsproblem huskurer
 • hur man förebygger sjukdomar i tandköttet
 • hur man får friska tänder och tandkött
 • vad är keramiska tandställning?
 • kräfta öm rättsmedel
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com