hemlagad tand blekmedel

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-04-02
Whitening tänderna hemma är ett prisvärt sätt att få en ljusare leende . Hemgjord åtgärder kan vara effektiva på att ge dig vitare tänder . Även om resultaten inte blir lika dramatisk som att ha en tandläkare bleka tänderna , kommer dessa huskurer visar en märkbar förbättring . Tandblekning metoder verkligen bara ta bort fläckar från tänderna orsakade av cigaretter , drycker , läkemedel , matrester och andra ämnen . Bleker bort ytan fläckar så dina tänder vitare visas

med väteperoxid

Den viktigaste ingrediensen i tandblekning tandkräm , blekning strips och blekning gel är väteperoxid . Peroxid är ett välkänt blekmedel som används för många ändamål, från blekning hår till blekning av papper . Den väteperoxid som säljs i snabbköp har en låg lösning av bara 3 till 3,5 procent . Detta är den nivå som godkänts av amerikanska Food and Drug Administration . Högre halter finns i kommersiella tänder blekning produkter . Tandläkare kan använda ännu högre koncentrationer av väteperoxid-baserade ämnen . Hemma , använd din tandborste och borsta en liten mängd väteperoxid på tänderna . Gör detta varje dag tills du ser förbättringar .

använda saker i ditt kylskåp

Ett annat sätt att ta bort fläckar från tänderna är att använda milda syror ofta används i matlagning. Vinäger har ättiksyra som varsamt kan rengöra ytan på tänderna . Äppelcidervinäger och vit vinäger båda innehåller syra . En annan naturlig syra är citronsyra . Den kemiska finns i citronsaft , limesaft och grapefruktjuice . En av dessa juicer kan ta bort fläckar från tandemaljen . Att använda någon av dessa produkter, helt enkelt med vätskan tänderna med en tandborste . Om vinäger eller citronsaft är för stark , kan du lägga till vatten för att späda ut dem innan du borstar tänderna .

Skapa Hemlagad tänder vitare Klistrar

Slipmedel är bra för vitare tänder . De små partiklar tränger in i emaljen och djupa rena tänder genom att ta bort fläckar . Många tandläkare rekommenderar rengöring av tänderna med en pasta gjord av bakpulver och väteperoxid . Vatten kan också användas i stället för peroxid . Salt är ett annat bra slipande produkt . Tillsätta vatten till saltet kommer att göra ett bra tänder vitare pasta . Ett annat alternativ är att använda citronsaft med salt. Efter att pastan , använd en tandborste och borsta på tänderna .

Previous:nothing Next:sätt att bleka tänderna med hemma- produkter

Relaterade artiklar


 • hur man väljer protes implantat
 • hjälp med protes smärta
 • rättsmedel för dålig andedräkt
 • hur man använder bivax på tandställning
 • justerbar nattvakt
 • rotfyllning alternativ
 • hur reline proteser
 • natt mun vakter jämförelser
 • hur man undviker hålrum naturligt
 • hur man ska hålla tandborstar ren
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com