hitta en låg kostnad dental försäkring plan

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-04-17
Din tandhälsa är en viktig aspekt för din hälsa . God tandvård kan hålla en hel rad hälsoproblem i schack , bland annat hjärtsjukdomar och tandköttsinflammation. Problemet är att kostnaden för tandvård fortsätter att stiga varje år, vilket gör dessa rutiner för dyr för de flesta . Det är därför tandvårdsförsäkringen är så viktigt . Lyckligtvis är att hitta rätt tandvårdsförsäkringen med omfattande täckning enklare än du kanske tror

be din arbetsgivare

Det bästa stället att börja söker billig tandvård planer är med din nuvarande arbetsgivare. De flesta arbetsgivare inser att de måste ge fördelar för att attrahera de bästa medarbetarna. Dessa förmåner omfattar i allmänhet grupp hälso-och tandvårdsförsäkringen . Grupp tandvård politik möjliggöra lägre premier , vilket sparar stora summor pengar varje år .
Ett växande antal företag och med betala för sina anställda " dental plan premier . Fråga din mänskliga resurser specialist om det är sant för ditt företag. Om det är så kommer du bara betala för något som utförs tandingrepp-du sparar en massa pengar i det långa loppet .

Sök Online

Internet har gjort shopping för tandvård planer otroligt enkelt. Hundratals tandvårdsförsäkringen företag har webbplatser där du kan forskningen sina planer och få en skräddarsydd offert på bara några minuter .
ett antal webbplatser har nu en omfattande lista av dentala planer som du kan jämföra sida vid sida . Individuella planer kan variera allt från $ 10 till mer än $ 100 per månad , medan familjen planer kan variera från $ 40 till flera hundra dollar per månad , beroende på täckning behövs .

Få Hänvisningar

Några av de bästa billiga tandvård planer kan hittas genom att be dina vänner och familj för hänvisningar. Chansen finns, om du letar efter prisvärd tandvårdsförsäkringen , så är dina vänner och familj . Fråga dem som har livssituationer liknar din vilken typ av tandvårdsförsäkringen de har och var de hittade den . De kommer sannolikt att ge dig namnet på sin tandvård försäkringsbolag och hur mycket de betalar i premier .

Dental rabatt planer

Om pengar är verkligen ett problem och du behöver inte föregripa gå till tandläkaren ofta , då en tandläkare rabatt plan kan vara ett bättre val för dig. Dental rabatt planer medlemskap program där , för en låg avgift , du får ett rabattkort som berättigar dig till reducerade skattesatser på deltagande tandläkare . Nackdelen är att dessa rabatt program kan vara mer restriktiva än vanliga tandvårdsförsäkringen , och det kan finnas färre tandläkare i ditt område som accepterar rabatt planer i stället försäkring .

Previous:nothing Next:information om tandreglering hängslen

Relaterade artiklar


 • hur man kan vara beredd att lindra smärtan av nya hängslen
 • hur du tar bort fläckar på tänderna
 • göra tandborstar
 • hur man sparar på tandvård
 • hur man kan bli av dålig andedräkt
 • Hur sova med en hjälm
 • hur du förstå om dina mediciner orsakar tandköttsproblem
 • tecken och symtom på käkleden
 • symptom på en dålig rotfyllning
 • hur är en protes reline gjort ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com