hur du håller din plast vasaller fläckfri

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-04-17
Efter att ha tandställning som tonåring , helt plötsligt på 46 år mina framtänder var att sprida och mitt rum som jag ärvt av min far var på väg tillbaka-tack pappa , älskar dig , men vill inte ha det utrymmet mellan mina två främre tänder !
besökte jag en ortodontist och blev förvånad över att finna att detta är en enkel fix som vi fångade det tidigt-båda hållarna och gummiband , 6 veckor och mina tänder var alla dras tillbaka tillsammans-jag var så upphetsad ! Nu den roliga delen-en hållare att bära för att hålla dem från att röra sig särskilt på natten. Dessa nya plast hållarna är underbara , men blir så smutsig och otäck . Min tandläkare gav mig ett tips som har fungerat så bra , att jag är förvånad min ortodontist aldrig nämnt detta-gamla goda väteperoxid

Du behöver : !
Väteperoxid


. 1.
Få en liten skål och ha i ditt badrum bredvid din sjunka
2
Efter att din trotjänare-. För mig är det på morgonen som jag bär dem på natten-. Skölj och borsta med tandborste
3
Fyll skålen med väteperoxid , placera vasaller i skålen och låt dem suga hela dagen , eller när den inte används . Din retainers blir super rent och klart . Jag lagrar dem aldrig någon annanstans förutom i skålen med väteperoxid . Varannan dag jag städa ur skålen och tillsätt färsk lösning .

tips och varningar


 • Du kan köpa två stora flaskor av väteperoxid på Costco för under $ 2,00


 • Previous:nothing Next:hitta en låg kostnad dental försäkring plan

  Relaterade artiklar


 • hur man kan bli av en dålig tandvärk
 • vad är orsakerna till parodontit sjukdom ?
 • Kostnaden för ett guld tandkrona
 • Hur du tar smärtan ur ett tänder utvinning
 • hur man anföra klagomål mot en ortodontist
 • hur man behandlar en kräfta öm
 • hur man använder en waterpick att bibehålla friska tänder och tandkött
 • hur man rengör tänderna utan att använda tandkräm
 • vad är en parodontal städning ?
 • praktisk munvård för personer med hjärtsjukdom
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com