hur du tar bort svåra fläckar tänder och har ett vackert vitt leende

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-04-04
Efter att ha fläckar på tänderna kan vara ganska ointressant . Alla vill att miljoner dollar , vinnande leende . Nikotin fläckar , fläckar kaffe , röda fläckar vin och vissa livsmedel fläckar kan tas bort . Det kommer att ta offer och några justeringar för att hålla dessa fläckar också. Det finns många olika och effektiva sätt att förhindra tillsammans med ta bort fläckar från tänderna
1

Undvik livsmedel, drycker och rökning som orsakar fläckar . Jag vet att det inte kan vara det populärt val . Okej , jag inser en del av dessa kan du inte sluta helt . Även rökning bör du , om du har nikotin fläckar . Drick inte rött vin hela tiden , kanske dra ner på det . Drycker som druvsaft orsaka missfärgade tänder också. Begränsa dessa ämnen , livsmedel och drycker som orsakar fläckar . Choklad och te kan orsaka fläckar också. Jag hade detta problem , eftersom jag älskar rött vin och dricker mycket te . Men te fläckar är inte så svårt . Det är rött vin som är .
2 .
använda rätt tandkräm . Använd ålder trotsar tandkräm ! Det har bakpulver i den . Bakpulver är stor när det gäller att ta bort fläckar och vitare ditt leende . Det kommer att hjälpa till att återuppbygga din emalj . Tar bort fläckar och pest uppbyggd på tänderna . Rekommenderas varmt. Definitivt prova denna tandkräm . Det kan vara allt du behöver. Jag har provat så många olika tandkrämer , att ha det extremt vita leende . Detta är det bästa jag har hittat hittills .
3 .
Borsta efter du äter . Det är väldigt viktigt att borsta tänderna när du äter , så det bidrar till att undvika tandsten , eller pest på tänderna . Kom ihåg att använda tandtråd och borsta och minst tre gånger om dagen om du har fläcken tänder . Du bör borsta som många gånger ändå . För nu ska du göra mer av engagemang att ta hand om dina tänder . Använd tvätta munnen . En bleka varumärke också. Munnen tvätta kan hjälpa vissa .
4 .
använda CREST Whitestrips . Jag tror att du lämnar dem på i 30 minuter , två gånger om dagen . Jag har inte använt dem personligen ännu ( har inte behövt dem ) , men jag har haft min omgivning använder dem och har en hel del framgång med dem . Även en tandläkare rekommenderade den till en kille jag känner .
5 .
tandblekning . Om allt annat misslyckas , sedan gå till tandläkaren. Jag vet, det är inte kul och kommer troligtvis att vara allas sista alternativ . Men hey , de är proffs och det är förmodligen den bästa insats , inte alltid det billigaste om din försäkring inte täcker .


Previous:nothing Next:hur man effektivt behandla Cankerskav

Relaterade artiklar


 • hur man undviker hål i tänderna
 • sätt att bleka tänderna med hemma- produkter
 • hur man kan stoppa en hjärna frysa
 • tandköttsproblem , gingivit och parodontit
 • hem rättsmedel för parodontal tandköttsproblem
 • om sedering tandvård
 • hur man använder holistisk behandling för sjukdomar i tandköttet
 • stadier av Periodontala sjukdom
 • hur man ska uppnå ett vitare leende
 • Fördelarna med laser tandblekning
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com