hur man effektivt behandla Cankerskav

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-04-04
Är du lider av smärtsamma munsår som tar dagar eller kanske tom veckor för att gå bort ? Vill du veta vilka typer av förebyggande vård finns liksom smärtlindring barnomsorg när Cankerskav utvecklas? Det visar sig att många människor lider av kräfta sår. Och det visar sig att det finns nästan lika många huskurer , som förkunnade att läka Cankerskav . Vilka som fungerar egentligen ? Testa dessa förslag ut en efter en , eller använda en kombination av ett par för att se vad som fungerar för dig

Du behöver : .
SDS-fri tandkräm .
Tandläkare.
Fluocinonide recept .
Saltvatten.
Debacterol behandling .
Alkoholfritt munvatten .


1 .
Använd en tandkräm utan natriumlaurilsulfat ( SLS ) , även känd som natriumdodecylsulfat (SDS ) . Denna molekyl , som finns i de flesta tandkrämer , ansvarar för skummande natur tandkräm när du börjar borsta . Det är bra för att hjälpa bort oljiga ämnen , men är också ansvarig för att lämna en mun torr . Torra munnar är mer benägna att utveckla Cankerskav . Rembrandt och andra företag producera flera tandkrämer utan SDS . Markera bara etiketten att .
2 .
Fråga din tandläkare för en Fluocinonide recept . Detta nasal steroid anti- inflammatorisk kräm kan orsaka en liten , utveckla kräfta öm att försvinna . Men om kräfta öm har utvecklats under mer än en dag eller så , kommer aktuell grädde fungerar inte .
3 .
Swish varmt saltvatten runt munnen och sedan spotta ut det ut . Detta bidrar till att minska storleken på och eliminera mer utvecklade Cankerskav .
4 .
Övervaka din kost . Ibland mer kryddstark mat kan utlösa Cankerskav , medan det för någon annan kan det vara choklad eller citrusfrukter livsmedel .
5 .
överväga att prova Debacterol behandling av en tandläkare . Denna behandling används en lokal applicering av svavelsyra direkt på kräfta öm . Det bedövar effektivt område , eliminera smärta , och även förkortar läkningsprocessen. Den största nackdelen med denna behandling är att det ännu inte är godkända av FDA . Rådgör med din tandläkare om för- och nackdelar med att använda Debacterol behandling .
6 .
Sluta använda alkoholbaserade munvatten . Dessa munvatten torka ut munnen , vilket gör munnen mer benägna att kräfta sår. Alkoholfritt munvatten finns på någon affär .
7 .
ta notis om huruvida du tugga på pennor eller pennor , som kan orsaka skavsår på insidan av kinden , vilket gör munnen mer mottagliga för kräfta sår .

tips och varningar


 • alla är olika . Vissa behandlingar kommer att arbeta för en person , utan att arbeta för en annan . Det är viktigt att prova en rad olika behandlingar för att se vad som fungerar bäst för dig .
 • Om någon behandling verkar vara att göra kräfta öm värre , avbryta behandlingen omedelbart .


 • Previous:nothing Next:hur man får friska vita tänder

  Relaterade artiklar


 • hur man hanterar tand smärta
 • mjuk nattvakt rekommendationer
 • ordentlig tandborstning tekniker
 • biverkningar av tandköttsproblem
 • odontologisk radiologi assistent krav
 • naturliga botemedel för tandvärk
 • hur man läka munsår från kemo
 • alternativ till proteser
 • hur du skyddar tandemaljen
 • visdomstand borttagning
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com