hur man hittar en bra tandläkare i Mexikos gränsstäder

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-04-27
Trött på de stigande kostnaderna för tandvård ? Inte har försäkring eller om du , är du fortfarande betalar för mycket ? Fler och fler , är människor i USA som söker tandvård samt andra medicinska procedurer ut ur landet . Mexiko är nära och har utmärkta tandläkare med bra eller state-of-the-art anläggningar som tar ibland så mycket som 75% mindre än tandläkare Statewide . De flesta talar utmärkt eller bra engelska och i allmänhet erbjuda priser som är konkurrenskraftiga till varandra . Vissa är utbildade i U. S. men de flesta i Mexiko och på några högt uppsatta universitet . Liksom Stateside Mexiko har bra tandläkare och dåliga tandläkare . Hur hittar man de goda tandläkare och vara säker på att du får utmärkt service ? Denna artikel kommer att ge dig några resurser , tips och förebyggande åtgärder för att hjälpa dig att hitta en bra tandläkare

Du behöver : .
Border karta över U.
S.
 och Mexiko .
Stadskarta över önskade mexikanska staden .
Resplaner , e.
g.
 boende , flyg .
Cash.
Pass eller pass kort .
Tandvårds-och allergi historia .


1 .
De två bästa metoderna för att hitta en bra tandläkare komma från att prata med andra som har använt de tjänster och pratar med faktiska tandläkare i ditt valda platsen. Om du känner folk som har använt tjänster , prata med dem och ta reda på deras uppfattning , vad deras upplevelser var, hur mycket de betalat , om de hade några problem . Använd detta som enda källa för att göra ditt beslut . Ta en tur till ett av gränsen städer som Los Algodones , ( CA /AZ ) som är en av de bästa som specialiserat sig på dentala , optiska och apotek anläggningar , är mindre , renare , vänligare , och med liten brottslighet än de flesta av den välkända gränsstäder , e. G. , Tijuana (CA ) , Nogales (AZ ) , och Nuevo Progreso (TX ). Det har också bra bevakad parkering inom 50'-100 " av gränsen entrén . Men varje stad kvalitet tandläkare , och tvärtom .
2 .
När du känner till allmänna lokaliseringen av de flesta tandläkare i staden , prata med några av de mest äldre amerikaner , som oftast är villiga att tala om sin tandvård val . Försök att inte låta den mexikanska gatan initiativtagarna leda dig till en anläggning som de får betalt för att " ta dig i " . Få 4-6 rekommendationerna inom kort gångavstånd från varandra och besöka dem . Du kan också gå in i någon anläggning som ser värt ett besök. Många har glas fronter så du kan se in och kolla i väntrummet och sitt utseende.
3 .
När du skriver var och en av de utvalda anläggningarna , gör en mental anteckning om hur många personer är i väntrummet , hur anläggningen förefaller vid första anblicken , om ren och organiserad , gör assistenter bära scrubs , verkar det som de betalar bra uppmärksamhet sanitära praxis osv Oavsett om det är litet och glest ut, eller om det framgår att vara mycket modern, liknar vad du skulle se I USA gör inte ett omedelbart beslut i den ena eller den andra som skenet kan bedra . Utmärkt och bristfällig kvalitet kan hittas i både den mest grundläggande kontor eller den mest professionella . Kontrollera väggen certifikat för institutionen (för att kontrollera på Internet senare) och för att se om tillstånd nuvarande eller nära utgången ( krävs vart 5 år ).
4 .
Fråga receptionist ( eller tandläkare som kan komma att hälsa på dig ) om du kan boka tid för samma dag eller ta sig tid att diskutera vilka tjänster som erbjuds och vad de genomsnittliga kostnaderna för olika tjänster , eller du kan be om en turné. Det kan bli ganska upptagen , speciellt från oktober till april som är traditionellt " Snowbird " säsong så utnämningen uppskattad och gärna . Resten av året , kanske du inte behöver en tid och du kan få bättre service . Om ingen tid finns på din dag för besöket, fråga om det finns en broschyr och låt besöka en annan . Försök att rada upp tillsättningar på flera anläggningar ca 1 timmes mellanrum .
5 .
Vid varje möte eller accepteras walk-in- besök som kan få dig att sitta i tandläkarstolen, den tandläkare kanske vill kolla din tandvård men oroa dig inte som det borde vara utan kostnad för denna undersökande kontrollera och är oftast en etisk praxis. Om du inte är bekväm med detta, låt tandläkaren vet att du är bara här för att undersöka möjligheten att få service och att ställa frågor . De flesta tandläkare kommer att vara tillmötesgående. Fråga tandläkaren om specialisterna är tillgängliga för tjänster som rotfyllningar och broarbeten eller om de hänvisar till en närliggande specialist , vilket ibland är fallet i mindre kontor . En tandläkare som gör alla typer av tjänster av honom eller henne själv eller uppträder arrogant och förolämpad av dina frågor är inte ett bra val.
6
Andra frågor att ställa . gör tandläkaren tar endast kontanter eller är ett kreditkort accepteras och hur mycket väntas i första utnämningen ( ofta är det 50% med full betalning efter färdigställandet) , hur gör de hanterar flera eller komplicerade förfaranden ( allmän anestesi endast eller sedering ) , inte tandläkaren arbetar med ett accepterar amerikanska försäkringar , inte tandläkaren betalar företagen att ta in patienter ( som inte nödvändigtvis dålig service eller dålig etik ) . Ställ frågor som är specifika för ditt ärende och effekterna på de särskilda villkor som du har. Tack tandläkaren och ta sitt kort , som meddelar att du kan vara i kontakt vid ett senare tillfälle .

tips och varningar


 • Även om det är långväga samtal , kontakta kliniken en dag huvud och bekräfta ditt besök. Kontoret är mer sannolikt att hedra din utnämning även om de får många walk- ins .
 • Väl hemma kolla på Internet för kontoret webbplatsen du besökte för ytterligare information, vittnesmål , etc.
 • Många tandingrepp såsom kronor färdigställs under en period av 3 eller fler dagar så planera för detta och vara beredda på eventuella uppföljningsbesök .
 • Besök din egen US tandläkare innan din forskning resa så att du kan erkänna alla stora skillnader i åsikter mellan USA och Mexiko tandläkare .
 • Om du föredrar att arbeta med ett företag som har erfarenhet med att arrangera tandvård resor , kolla på Internet för rekommendationer . läs villkoren noga och göra din egen forskning
 • Du kommer att kräva pass eller ett pass kort att gå in och avsluta Mexiko
 • Var öppen minded om Internet bloggar , personliga erfarenheter är en långt bättre mätare för beslut .
 • Om du inte talar spanska och ha svårt att kommunicera dina behov , leta efter en annan tandläkare , så att det inte finns några missförstånd av behov , kostnader , uppföljning , etc.
 • liksom det mesta Detta är köparen akta . Gör din forskning. Vanligtvis finns det ingen möjlighet bör något gå fel .


 • Previous:nothing Next:hur du väljer rätt tandläkare

  Relaterade artiklar


 • hur man gör tandkräm
 • hur att bleka tänderna utan att spendera en förmögenhet
 • hur man hittar en bra tandläkare i Mexikos gränsstäder
 • vilken typ av läkare är en DMD ?
 • tandställning definition
 • hur man hittar den bästa tandblekning system
 • hur man sätter gummiband på tandställning
 • hur man tar hand om tänderna för pensionärer
 • Definitionen av apikal parodontit
 • symtom på tandlossning
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com