hur man kan bli av och slutet dålig andedräkt för gott

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-04-19
Vanligtvis är dålig andedräkt ett tillfälligt tillstånd som drabbar de flesta av oss på ett eller annat . Det kan orsakas av livsmedel som vi äter , en sjukdom eller brist på munhygien . Den här artikeln beskrivs några av de sätt som dålig andedräkt kan elimineras , men ska inte tolkas som medicinsk rådgivning
1 .
Kontrollera om din dålig andedräkt orsakas av en brist på munhygien . Försök att borsta tänderna 5 eller sex gånger per dag , för att få ut bakterierna räkna ner . Borsta tungan också , som många bakterier kan leva på tungan och orsaka dålig andedräkt. Om din andedräkt förbättras av en ökning i borstar tänderna , ser din tandläkare så fort som möjligt . Regelbundna kontroller och rengöringar kommer att bidra till en god munhygien och kan hjälpa till att upptäcka eventuella problem , till exempel en gingivit eller andra orala infektioner som kan orsaka dålig andedräkt.
2 .
Om en ökning av din munhygien hjälper inte , anser träffa din läkare . Du kan ha en infektion , till exempel en hals-eller bihåleinflammation som kräver ett antibiotikum att bota . Den antibiotika kan bota infektioner och dålig andedräkt försvinner naturligt .
3 .
Försök att använda en munvatten när du borstar tänderna . Det finns gott om dentala munvatten produkter som finns på marknaden som är utformade för att maskera dålig andedräkt. Du bör försöka Listerine eller liknande munvatten som har antibakteriella egenskaper , så att det kan bidra till att eliminera problemet , istället för att bara dölja den . Det finns inga mirakelkurer för dålig andedräkt , det är i allmänhet mest effektiva för att hitta orsaken och behandla den .
4 .
Försök att göra några ändringar i din diet, som att undvika mat som är starkt kryddad eller innehåller mycket vitlök . Du kan ha dålig andedräkt från dessa livsmedel långt efter att du har haft din måltid . Borsta tänderna efter måltider som innehåller mycket kryddor .
5 .
Om inget av dessa tips fungerar , överväga att göra en tid för att se din allmänna läkare igen . Du kan ha en undignosed tillstånd , såsom diabetes . Diabetes kan ge dig en konstig " fruktig " lukt till dina andetag , och det kommer inte att försvinna om inte den bakomliggande frågan behandlas . Tål laktos kan också orsaka dålig andedräkt, speciellt om personen inte är medvetna om sin intolerans och inte begränsa mängden laktos som de konsumerar.

tips och varningar


 • Kontrollera alltid att se till att din dåliga andedräkt är inte en indikator på en okänd sjukdom .


 • Previous:nothing Next:vitlök botemedel mot tandvärk

  Relaterade artiklar


 • Hur du tar en visdomstand semester smärtlindring
 • hur man använder AVS nite vit
 • hur du behåller tänderna
 • hur ta hand om min tandläkare nattvakt
 • göra tandborstar
 • hitta en låg kostnad dental försäkring plan
 • hur man avhjälpa en tandvärk naturligt
 • hur man behandlar en tandvärk hemma åtgärda
 • hur du bleka dina tänder , hem åtgärda
 • hur man tar hand om tandproteser
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com