hur man kan stoppa att få hål i tänderna

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-04-22
Som en tand student , jag har patienter som först kommer in med många hål i tänderna . Ett år senare , har de inte en enda hålighet . De ändrat några saker . Andra patienter till mig har genomgående ett nytt hål varje gång de sitter i min stol . Din mun behöver inte vara så . Du kan göra din tandläkare göra en glad dans när de tittar in i din kariesfria munnen . Rakt ur munnen på en tand student här är hur det görs

Du behöver : .
tandborste
. Tandkräm.
Fluorid källa .
Tandläkare.


1 .
Förstå hur hålrum bildas . I stort sett alla har bakterier i munnen . När du har socker i munnen , bakterier mata ut av dem och hemliga syra . Syra bryter ner din tand . Bakterier kryper inuti tanden och göra det igen . I grund och botten en hålighet är en bakterieinfektion som har attackerat tanden . När jag öppnar en tand med en borr , det är verkligen mjuk och mosig där Hålet . Tanden sönderfall bort .
2 .
Gå till tandläkaren regelbundet . Om du inte har råd med tandläkare , gå till en tandläkare skola där det är billigare. Professionell rengöring kan göra underverk för att bekämpa karies . Den gunk , som kallas plack , som får caked på att dina tänder är full av bakterier . Ta bort det och du minska risken för karies.
3 .
Borsta tänderna dagligen . Speciellt på natten. Munnar har minst antal salivflödet på kvällen . Det innebär att bakterier som livnär sig i munnen är som störst koncentrationer medan du sover .
4 .
Var uppmärksam när du borstar . Fokusera på att få alla ytor på tänderna . Du vill inte lämna några mini kolonier på ryggen tand , eller hur? Tänkte inte så. Också vinkel din tandborste mot tandköttet , eftersom de flesta plack blir caked på det .
5 .
Titta på din kost . Kom ihåg hur jag sa bakterier livnär sig på socker ? De gör , speciellt sackaros . Människor som inte äter socker , inte får hål i tänderna . Det är ett faktum .
6 .
Få fluor på tänderna , även från att dricka community vatten , din tandkräm eller tandvårdsbehandling. I huvudsak fluor hjälper till att göra den yttersta ytan på tanden mer motståndskraftig mot syra uppdelning från bakterier . Lyssna inte på den mumbojumbo om hur fluor är giftigt och ger dina barn mutant tentakler . Allt kan vara giftiga i höga doser. Fluorid i vatten , tandkräm , och dentala fluor ges i säkra doser , många gånger under toxiska nivåer .
7 .
Prance till att tandläkarstolen och gapa stort . Var inte rädd denna utnämning . Din livsstil förändringar har gjort dig kariesfria .


Previous:nothing Next:hur du kan maximera dina borsta tänderna

Relaterade artiklar


 • tecken på aggressiv parodontit
 • Hur du tar hand om dina tänder
 • Varför är det viktigt att hålla tänderna rena ?
 • bot för en öm tunga
 • hur man gör hemmagjord Tandfasader bilder
 • protes rengöring recept
 • Så för att lindra svullet tandkött från en sinus -infektion
 • skäl att använda tandtråd
 • Hur hängslen arbete ?
 • hur man använder opalescens treswhite högsta
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com