hur man ska äta efter visdom tänder utvinning

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-04-09
Trotsa tandläkarstolen och som har alla fyra visdomständer dras är ingen idé om en stor upplevelse. När du har gjort det genom inledande obehag av att vara stack och stack på medan du håller munnen öppen i flera timmar , du går hem . Hemma börjar domningar avta och du inser att du skadad och kan inte flytta munnen . Hur i hela världen kommer du att ge näring till din kropp som den recuperates ? Här är några idéer

Du behöver : .
Yoghurt
Äppelmos .
Potatismos .
Frukt smoothies .
Protein shakes.
Pudding.
Jello .
Malt -o-måltid .
Grädde av vete .
Stuvad soppor .
Glass.
Refried bönor .
Pumpa paj .
Keso.
Blackstrap melass mjölk .
Äggröra.
Barnmat .


1 .
i flera dagar efter att ha dina tänder extraherats , kommer du inte att kunna tugga . Allt du äter ska vara mjuk och smidig eller drickbart . I " saker du behöver " avsnittet listade jag flera saker som du kanske vill se till att du har på handen innan du går till tandläkaren eller muntliga kirurg .
2 .
när man dricker protein shakes och smoothies frukt , om din mixer inte är särskilt kraftfull , lägg inte till saker som jordgubbar till din smoothie . Om fröna inte får grunden , kan de fastna i dina sår . Du bör inte heller använda ett strå att dricka med , eftersom det kan orsaka torr uttag . Det fina med protein shakes är att de kan hjälpa till att fylla upp dig !
3 .
Malt -o-Mjöl och Mannagrynsgröt är både fyllning och välsmakande . Du kan lägga till kanel och muskot för en extra välsmakande måltid. Om du lägger till lite mer vatten än anvisningarna kräver , kan du dricka krämig varm spannmål från en mugg istället för att försöka ta itu med att få en sked mellan dina ovilliga läppar .
4 .

Det finns en mängd olika creamed soppor som du kan välja mellan , inklusive grädde med broccoli, grädde spenat , grädde svamp , grädde av potatis , tomat , ost och mycket mer. Hemlagad är naturligtvis bäst , men Campbells soppa eller annat märke som har krämig , kommer icke-chunky soppor fungera bra . Du kan faktiskt slipa upp en burk Progresso Clam Chowder i din mixer eller matberedare och äta den som en stuvad potatis typ soppa .
5 .
pumpa paj utan skorpa är mjuk och ganska enkel att äta , trots att inte kunna tugga .
6 .
En matsked av Blackstrap melass blandas i en kopp av helmjölk ger en god källa till järn.
7 .
Äggröra är en bra proteinkälla för att fylla upp dig . Du kommer antagligen inte känner för att äta dem den första dagen , men efter dag tre , kan det vara ett trevligt alternativ.
8 .
så konstigt det än kan låta , kan du vill kolla Gerber eller Beech -Nut barnmat för några extra näring . Vissa typer kan låta äckligt , liksom ansträngda ärtor , men de har också några överraskande välsmakande frukt och val efterrätt . Jordens bästa barnmat har en otroligt yummy äpple-blåbär sås som du kanske också prova .


Previous:nothing Next:vad man ska ta mot tandvärk under graviditeten

Relaterade artiklar


 • hur har fina vita tänder
 • muntorrhet huskurer
 • hur lätt tandvärk vid 2 på morgonen
 • Vad är porslinsfasader ?
 • Vilka vitaminer är bra för tandköttet ?
 • naturliga tandblekningsmedel
 • hur man använder holistisk behandling för sjukdomar i tandköttet
 • parodontit behandlingar
 • hur man behandlar vikande tandkött med olja dra
 • Roto buckla elektrisk tandborste
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com